Króm wc papír tartó

Ahhoz bizony, hogy modern, jól felszerelt és igényes fürdőszobát hozhass létre az otthonodban, szükséges lesz pár minőségi kiegészítő. Nem elegendő, ha bútor, a zuhanykabin, illetve a kád márkás darab, hiszen az egyéb elemek esetében sem árt, ha tartós típust választasz. Éppen ezért tartunk készleten annyi króm WC-papír tartót, amelyek mindegyike jól bírja a nedves és nyirkos lakrészt.


 


Felejtsd el tehát a megszokott műanyagot, és rendelj helyette a webáruházunkból egy igazán elegáns kiegészítőt, amely bármely fürdőszobában megállja majd a helyét. Nézz körbe nálunk még ma!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Mire van szükséged egy modern fürdőszobában?

 

Szerencsére egyre jobban kezdünk leszokni arról, hogy unalmas, műanyag kellékekkel pakoljuk tele a lakást. Helyette inkább a tartós és kiváló minőségű elemeket választjuk, amelyek nemcsak jobban néznek ki, de még tovább is bírják. Sokkal gazdaságosabb egy króm WC-papír tartó, mint egy régebbi típus, amit nem árt néha lecserélni. 

 

A modern változatok már sokkal időtállóbb anyagból készülnek, hiszen a gyártók is rájöttek arra, hogy sokkal többre mennek akkor, ha strapabíróbb fürdőszobai kellékeket készítenek. Ezek ráadásul hozzájárulnak ahhoz, hogy az egész helyiség elegáns lehessen, ne csak egy-egy terület nézzen ki stílusosan. Akadnak persze még mindig polisztirolból gyártott, igényes, fehér modellek, de azért már ezek is messze állnak a korábbi műanyagok színvonalától. 

 

A króm WC-papír tartók palettája

 

A webáruházunkban kapható típusok között számos egyedi darabot találhatsz, aminek köszönhetően könnyedén rálelhetsz arra, amely a Te otthonodban is megállja a helyét. Az egyszerű fém klasszikus hideg színnel rendelkezik, amely illeszkedik a csaptelepek és a kiegészítők világához. Egy króm kivitelhez azonban nem illik sem egy réz, sem egy bronz szappantartó, így érdemes ezeket összehangolni annak érdekében, hogy az összhatás tökéletes lehessen. 


Nálunk beszerezhetsz fedeles, fedél nélküli, szögletes, de akár ívben végződő típust is. Attól függően, hogy Te, illetve a család mit tart praktikusnak, azt érdemes megvásárolni, amely minden igényeteket kielégíti. Nézz körbe tehát még ma, és válassz egyet a minőségi WC-papír tartóink közül! Amennyiben pedig egyéb fürdőszobai kellékre van szükséged, nyugodtan tekintsd meg a további kategóriáinkat is!