Színes WC papír tartó

Ki ne szeretne egy különleges és extravagáns fürdőszobát magának? Ahhoz azonban, hogy a helyiség egyedivé válhasson, szükség van pár olyan kiegészítőre, amivel kitűnhet a tömegből. Jó helyen jársz, ha hasonló darabokat keresel, hiszen a színes WC-papír tartóink között számos egyedi modellt találhatsz.


 


Legyen szó fedeles, fekete, esetleg arany kivitelről, nálunk szinte mindent beszerezhetsz, amire az otthonodban szükség lehet. Nem véletlen tartunk a kínálatban megannyi fürdőszobai kelléket, hiszen egyre fontosabb, hogy a ház ezen része funkcionális legyen.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Milyen kiegészítőket érdemes választani a fürdőszobába?

 

Sokan úgy vannak a fürdőszobával, hogy ennek berendezésére és kialakítására nem sok időt szánnak már. Az egyik ok, hogy a ház többi része mellett ezt már nem tartjuk fontosnak, a másik pedig, hogy ennél a helyiségnél a költségvetés is alacsony. Nem lehetetlen azonban gazdaságosan és praktikusan felszerelni a területet, ehhez csak egy kis gondolkodásra és tervezésre van szükség. 

 

Nem árt beszerezni pár apróságot, mint például a folyékonyszappan-tartót, a papírtörlő tárolót, de szóba jöhetnek a WC-papír tartók egyaránt. Szerencsére a kínálatunkban megannyi típus közül választhatod ki a számodra legmegfelelőbb darabot. 

 

A színes WC-papír tartók palettája

 

A webáruházunkban kapható WC-papír tartók között az egyik kiemelkedően sikeres darab a Bemeta gyártó Dark fedeles változata. Ez egy festett réz modell, amelyre a márka egy év garanciát vállal. Választható azonban Sapho gyártmány is, hiszen a Diamond bronz kivitele egy rendkívül elegáns és stílusos típus. A kissé retró tartó krómozott rézből készült, súlya pedig nem éri el még a fél kilogrammot sem. Éppen ezért, a termék fúrással szinte bárki számára egyszerűen felszerelhető.

 

Ami pedig a Deante Nero fajtáját illeti, ez a polcos elemmel rendelkező tartó fémből, fekete színben kapható. A készlet tartalmaz minden szerelőszettet, ami szükséges ahhoz, hogy a modell a falra kerülhessen. A formatervezés rendkívül egyedi és különleges, ékes kiegészítője lehet a fürdőszobának. 

 

Érdemes tehát körbenézni a széles palettánkon és választani egyet a megannyi WC-papír tartónk közül. Ha pedig mindez nem lenne elég, akkor járd körbe a további kategóriáinkat a még egyedülállóbb kellékekért!