Szappantartó

Fürdőszoba-felújítást tervezel? Különleges, de mégis hasznos kiegészítőkkel ruháznád fel a helyiséget? Akkor jó helyen jársz! Webáruházunkban számos különleges kelléket szerezhetsz be. Legyen szó rácsos, üveg-, folyékonyszappan-tartóról, nálunk szinte mindent megkaphatsz, amire csak szükséged van a lakásban. A szappantartók nemcsak mutatósak, de praktikusak is, hiszen nem foglalnak helyet a pulton, felszerelhetőségüknek köszönhetően pedig bárhová helyezhetjük őket.


 


Nézz be hozzánk még ma, és válaszd ki a fürdőszobádba legjobban passzoló darabot!

tovább bezár

Szappantartó

 

Ahogy minden, úgy manapság még a szappantartók is különböznek a rég megszokott daraboktól. Teheted őket a mosdó szélére, szerelheted őket a falra, de kínálatunkban találhatsz továbbá rácsos kivitelt is. A formát és az anyagot tekintve pedig létezik ovális, szögletes, fém, illetve műanyag modell egyaránt. A függő kialakításnak köszönhetően teret nyerhetsz, ötletes és helytakarékos megoldás kis méretű helyiségek esetében is. Az igazán dekoratív megoldással a legkisebb részletekig igényes fürdőszobát alakíthatsz ki otthonodban. 

 

Szappantartó kínálat

 

A szappantartók színes palettájáról tehát rendelhetsz króm, kerámia, üveg és fém verziót egyaránt. A Bemeta Cytro sarok szappantartója például remek fürdőszobai kiegészítő, amely méretének köszönhetően nem foglal sok helyet. A gyártó ráadásul hét év garanciát vállal rá, így biztos lehetsz benne, hogy nem rozsdásodik, nem fog rajta az idő sem. 

 

A különleges és egyedi Dark sarokváltozat fekete színének köszönhetően bármely helyiségben jól mutat. A festett rézből gyártott kivitelre a márka ugyanúgy hét év garanciát vállal, mint az összes többi termékére. 

 

Amennyiben Sanotechnik tevezésre vágysz, szóba jöhet a Sonja krómprofilt kapó szappantartója. Ez egy jóval egyszerűbb és letisztultabb stílust képvisel, mint például a matt fekete Dark verzió. Ettől függetlenül rendkívül elegáns, így megállja a helyét többek között az otthonodban és persze az egyéb vendéglátó egységekben egyaránt. 

 

Az Aqualine Seventy modellje pedig egy műanyag kivitel, amit fehér tortora, szürke, lila és fekete színekben is beszerezhetsz. A két év garanciával rendelkező terméket tehát könnyedén beillesztheted egy extravagáns vonalat képviselő fürdőszobába. Ha szereted a színeket és az egyedi mintákat, mindenképpen érdemes emellett a változat mellett döntened.