Fürdőszobai kapaszkodó

Gyermekek és idősek is élnek nálatok? Biztonságos tisztálkodást szeretnél a család számára? Akkor a fürdőszobai kapaszkodókat nektek találták ki! Webáruházunkban számos típusban, kivitelben, színben és anyaghasználattal találhatsz igényes és minőségi gyártmányokat. Legyen szó felcsukható kádkapaszkodóról, hajlított szappantartóval ellátott darabról, esetleg üvegajtóra szerelhető fogantyúról, nálunk szinte bármit beszerezhetsz, amire csak szükséged van.


 


Ha pedig még itt is szereted a különleges megoldásokat, akkor a patkó alakú acél modellt neked találták ki.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Biztonság a fürdőszobában

 

Bár sokan nem gondolnak bele, de a fürdőszobában érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni a biztonságra, mint a lakás többi pontján. Mivel itt folyamatos a vízáramlás, zuhanyzunk, fürdünk, mosdóba megyünk, esetleg fogat mosunk, a víz mindenhol ott van. Sok esetben sajnos balesetveszélyes is, és nem csak az idősebb családtagok számára. Egy fürdőszobai kapaszkodóval azonban minden kiküszöbölhető, hiszen a számos modellből bármelyik helyiségbe találhatsz megfelelő darabot. Egy területre akár többet is szerelhetsz, attól függően, hogy mekkora helyiséggel is rendelkezel. 

 

A fürdőszobai kapaszkodók kínálata

 

A webáruházunkban nem véletlenül tartunk a palettán ennyiféle változatot belőlük. A fürdőszobai kiegészítők között nemcsak szappantartókat találhatsz, hanem kapaszkodókat is, amik a biztonságotokért felelnek. Az eszköz fontos szerepet kap, hiszen a veszélyhelyzetek elkerülése minden felülír. Minden esetben érdemes jó minőségű berendezést vásárolni, ami kiállja majd az idő próbáját is. 

 

A különleges és egyedi megoldású modellek között ma már számos olyan létezik, amelyik szinte fel sem tűnik az ember számára. Remekül passzolnak az enteriőrbe, nem töri majd meg a fürdőszoba egységét sem. Ilyen például a Via kádkapaszkodó, amely szinte olyan, mint egy törölközőtartó, a vendégek könnyen össze is keverhetik ezeket. A sötétebb színvilágot kedvelők számára pedig ott van a Vital acél matt, fekete és a polcos kapaszkodó egyaránt. Ezek aztán valóban stílusos kiegészítői lehetnek az otthonodnak. 

 

A legtöbbet úgy tervezik, hogy azokat könnyedén a falra lehessen szerelni, így felrakásuk akár házilag is megoldható. Nézz körbe még ma, és válassz egy tartós, ámde elegáns modellt!