Komplett irodabútor

A hatékony és gyors munkavégzés egyik feltétele, hogy jól érezzük magunkat a munkahelyünkön. Komplett irodabútoraink kényelmes és praktikus kiegészítői lesznek a munkaállomásodnak. 

 

Nem csupán teljes összeállításokat, hanem különálló elemeket is forgalmazunk. Külön rendelhetsz tőlünk íróasztalt, számítógép asztalt vagy akár polcos szekrényt, széket és tárolókat is. A home office nem azt jelenti, hogy a konyhaasztal mellett kell dolgoznod. Az otthoni munkavégzés komfortossá tételében is segítünk. Nézz körül irodabútoraink között, és rendeld házhoz a kedvenced.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Johan komplett irodabútor

 

Ha szeretnéd kihasználni az irodád minden négyzetcentiméterét, jó szívvel ajánljuk az egyszerű és elegáns megjelenésű Johan komplett irodabútort. Az összeállítás elemei többek között a nagy méretű íróasztal, amelyen elfér a személyi számítógép is. Emellett egy asztal alá tolható praktikus fiókos kisszekrény

 

Emellett polcok és zárható szekrény is tartozik a bútorszetthez, amelyet lapra szerelve szállítunk ki hozzád. A laminált bútorfelület strapabíró és nagyon könnyű tisztán tartani. Otthoni munkaállomás kialakítására és irodai környezetbe való elhelyezésre egyaránt alkalmas.

 

Johan 2 New irodai összeállítás

 

A Johan komplett irodabútor egyik variánsa a Johan 2 New szett, amely csodás sonoma tölgy színt kapott. A bútor frontjai megmaradtak fehérnek, igazán elegáns így az összeállítás megjelenése. A szett tartalmazza az L-alakban elhelyezett íróasztalt, a tárolószekrényeket, polcokat és a kis fiókos szekrényt.

 

A termékek Szlovákiából származnak és magas minőségű alapanyagokból készültek. Ha szeretnénk némi otthonos árnyalatot vinni a munkahelyünkre, a Johan 2 tökéletes választás. Hiszen a fehér letisztultságát nagyon jól ellensúlyozza a famintázat melegsége.

 

További irodabútoraink

 

Egy jól rendszerezett irodában jóval hatékonyabban tudunk dolgozni, mintha káosz venne minket körül. Épp ezért érdemes tárolószekrényeink, nyitott és fali polcaink között válogatnod. Az íróasztalt akkor tudod kényelmesen használni, ha a szék, amiben ülsz minőségi és komfortos.

 

További irodabútoraink között minden bútort és kiegészítőt megtalálsz, ami a jól felszerelt munkahely kialakításához szükséges. Teremts olyan környezetet saját magad és munkatársaid számára is, ahová öröm bejárni dolgozni.