Gyerekszoba bútor szett

Ismerd meg komplett gyerekszobabútor-szett kínálatunkat! Valószínűleg már a gyerekszoba tervezése során elképzelted, milyen bútorokkal rendezed majd be a legkisebb családtagok kuckóját. Az idő azonban változtathat ezeken a terveken! Összetett, minőségi szettjeink azonban képesek alkalmazkodni a folyamatosan változó igényekhez, és ezáltal követni a gyermekek fejlődését. 

 

A termékcsoport tagjai egytől egyig jól passzolnak a legkülönbözőbb stílusú és színű gyerekszobába. Sokoldalúan használható, időtálló darabok, amelyek hosszú évekig képesek támogatni a testvérpárok és az egykék szórakozását, tanulását.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Webshopunk célja, hogy a lakás minden helyiségébe és a kertbe is különleges, egyedi berendezési tárgyakkal, dekorációs kiegészítőkkel szolgáljon, de a szívünk csücskei - ahogy neked is - természetesen a gyerekek. Az általunk forgalmazott gyerekszoba-bútorok kiválasztása során a használhatóságra, a kiváló minőségre és a vidám, mókás hangulat megteremtésére törekedtünk. Tekintsd meg a legkisebbeknek szánt termékeinket!

 

Gyerekszobabútor-szettek az apróságoknak

 

A gyerekszoba legfontosabb alkotóeleme a minőségi gyerekbútor. Fontos, hogy ezek a termékek számos feltételnek feleljenek meg, hiszen egy strapabíró, jól kombinálható, stílusos bútorcsalád nemcsak a gyerekeknek, de a szülőknek is örömet okoz.

 

A termékkategória kínálatában felfedezhető az ágy-szekrény kombináció, amely helytakarékosan, mégis gyönyörű kivitelezésben segíti a picik alvását és a ruhák, játékok tárolását. A BELTO gyönyörű szettjei asztallal és két székkel járulnak hozzá ahhoz, hogy a gyerekek másodmagukkal alkothassanak, rajzolhassanak. A termék fiús és lányos színben is kapható. Egy kényelmes kisasztal a kézügyesség és a finommotorikus képességek fejlődésének alapja.

 

A ZILBO bútorgarnitúra a szivárvány színeiben, vidám kivitelezésben teszi lehetővé, hogy akár négy kisgyermek is egyszerre alkothasson az asztalnál ülve. Az élénk színű termékek bármely bútorhoz kiválóan passzolnak, és alapjaiban teremtik meg a szoba derűs hangulatát.

 

Rendezd be a gyerekszobát a mi segítségünkkel!

 

Webshopunkban a vásárlás rendkívül egyszerű. A beszerezni kívánt termék(ek) kosárba helyezését követően add meg személyes adataidat, a szállítási címet, végül válaszd ki az általad preferált fizetési és szállítási módot! Már el is készültél! Rendelésedet néhány napon belül kézhez kapod, de választhatod a személyes átvétel lehetőségét is üzletünkben!