Gyerek bútor szett

A gyerekbútorszett egyszerű és biztos választás gyerekszobákba, hiszen nagyban megkönnyíti a szobafelújítási és lakberendezési munkálatokat. A stílusos és praktikus garnitúrával nem csak, hogy könnyedén berendezheted a gyerekszobát, de egyben időt is spórolsz magadnak.

 

Webáruházunkban számos gyerekszoba bútort és kiegészítőt, valamint dekorációkat találsz, amelyek között megtalálhatóak a bútorgarnitúrák is. Válaszd ki a gyerekszobába megfelelő és neked leginkább tetsző bútorszettet!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Kiknek ajánljuk?

 

A bútorszetteket olyan vásárlóknak ajánljuk, akik nem szeretnének órákat böngészni és összeillő bútorokra vadászni. Oldalunkon sikkes és egyben hasznos garnitúrákat találsz, amellyel élmény lesz a lakberendezés!

 

Gyerekbútorszett kis és nagyobb gyerekek számára egyaránt található webáruházunkban. Egészítsd ki, vagy kezdj bele gyerekszobád felújításába egyszerűen és gyorsan.

 

Amint megtaláltad a legmegfelelőbb alapdarabokat a bútorszettek segítségével, fordíts kiemelt figyelmet a gyerekszoba otthonossá tételére is. Gyerekbútor kategóriánk segítségével megtalálhatod a tökéletes darabokat, hiszen játéktárolók, szőnyegek és egyéb kiegészítők széles kínálata vár rád!

 

A tökéletes gyerekbútorszett minden gyerekszobába

 

Amennyiben nehezen találsz hagyományos bútorokat a gyerekszobába, vagy egyszerűen egy kis extrára vágynál, válassz gyerekbútor garnitúrát. Egyszerű, de kifinomult stílusú bútorokat láthatsz oldalunkon, melyekkel feldobhatod a gyerekszobát.

 

Egy igazán modern gyerekbútor garnitúráért vess egy pillantást a MASIMO gyerek-diákbútorra, amely egyaránt ajánlott a nagy és kisiskolások számára is. A szettben minden benne van, ami egy átlagos tiniszobába kötelezőnek mondható:

 

  • könyvespolc
  • ruhásszekrény
  • íróasztal
  • polcok

 

Ez a hasznos bútorszett egyrészt békés sarkot biztosít a tanuláshoz, másrészt tágas helyet kínál a ruhák és személyes holmi tárolására. Az íróasztal melletti kis szekrényben pedig iskolai dolgokat, íróeszközöket is gyűjthetsz.

 

Amellett pedig, hogy bőven elegendő szabad helyet és megtöltésre váró polcokat kínál a szett, még helytakarékos is!

 

Modern, minimalista dizájnja, valamint az egyszerű fekete és sárga színkombináció pedig bármelyik gyerek és tinédzser szobában megállja a helyét.

 

Egyszerű trendek, praktikum és gyors, tudatos döntések gyerekbútorszettel!