Benzinmotoros járművek

A mostani gyermekek számára a különféle elektromos eszközök, benti és kinti játékok sokkal fontosabbak, mint korábban. A legtöbb fiatal csak a telefont nyomkodja, pedig már léteznek benzinmotoros járművek, amikkel garantáltan leköthetjük őket a szabad levegőn. A különféle járgányokat szinte ugyanúgy vezethetik, mint a felnőttek, így szinte lehetetlen nekik ellenállni. 


 


Végre a természetben töltenek egy kis időt, ráadásul mindezt úgy, hogy élvezik a kintlétet. Nálunk bőven találni különféle eszközöket, amikkel egész tavasszal és nyáron játszhatnak.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Kültéri játékok

 

A mai fiatalok nem szívesen töltenek időt a levegőn a telefonjuk nélkül. Pedig rengetegféle és fajta játék áll a rendelkezésükre, amikkel korábban Te még biztosan nem játszhattál. A különböző hatjású járművekkel azonban garantáltan leköthetjük őket, akár hosszabb távra is. Legyen szó cabrio autókról, gokartokról vagy éppen a benzinmotoros járművekről egyaránt, webáruházunkban mindegyikből találhatsz megfelelő eszközt. Lepd meg a lurkót egy egyedi négykerekűvel, így egy időre biztosan leteszi a kezéből a telefont. 

 

A négyütemű motorral hajtott quadokat azonban főként a nagyobb gyerekeknek ajánlott beszerezni. Nekik hatalmas élményt okoz majd egy saját járgány, amivel bejárhatják az egész környéket. Viszont az apukák nagy bánatára a maximális terhelhetőségük nyolcvan kilogramm, így maximum pár anyuka tudja kipróbálni őket a gyerekeken kívül. 

 

A benzinmotoros járművek választéka

 

A webáruházunkban főként Hecht gyártmányokat találhatsz, így rendelhetsz például egy 4 ütemű motoros, 125 cm3-es változatot, amely automata tengelykapcsolóval és elektromos indítással rendelkezik. A termék 3+1 fogaskerékkel felszerelt, lánchajtásos, így használata teljesen egyszerű és biztonságos.

 

A termék többféle kialakítással és színben kapható, így a nagyfiúk akár még ki is választhatják a számukra legjobban tetsző típust. Fontos azonban, hogy mindig felügyelet mellett használják, hiszen ez ugyanúgy jármű, mint bármely másik eszköz, ráadásul benzinnel működik. A biztonság érdekében tehát főként az első használatok alkalmával érdemes elkísérni őket és figyelemmel követni azt, hogyan használják a járgányt. 


Nézz körbe nyugodtan a széles palettánkon, és válassz a gyermeked számára egy minőségi kültéri járművet, amivel végre egy kis időre a szabad levegőn is le tudod kötni.