Kézi fűrész

Ebben a kategóriában kézifűrészeink között válogathatsz, melyekkel sokkal kényelmesebbé és gördülékenyebbé válnak a kerti munkálatok. A fűrészelés erőt próbáló feladat, melyhez kiváló minőségű szerszámra van szükség, hiszen így biztosítható a gyors és hatékony munkavégzés.

Hecht termékeink között keretes fűrészeket, összecsukható változatút, sőt, hernyózó ollót is találsz. A kérdés csupán az, hogy melyik típus lenne a legideálisabb számodra? Milyen anyagokhoz használnád leginkább? Kisebb feladatokhoz vagy komplexebb, nagyobb horderejű tevékenységekhez alkalmaznád?

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
6 db termék

Ezeknél az eszközöknél gondolni kell a szállításra, illetve a biztonságos tárolásra. Egy dolog azonban közös mindegyik típus esetén, mégpedig az, hogy erős, strapabíró anyagból készültek. A megbízható Hecht márka igen népszerű a kerti munkákat kedvelők körében.

Kézifűrész választékunk

Összecsukható kézifűrészt válassz, ha egyszerűbb, könnyen kivitelezhető feladatokhoz használnád leginkább, például ágak fűrészeléséhez! Egy ilyen eszköz kifejezetten növényekhez, ágak darabolásához alkalmas, melyekhez nem szükséges olyan nagy erőkifejtés. Egy szétnyitható szerszám praktikus, könnyedén szállítható és biztonságosabb a tárolása is. Míg a keretes fűrész nehezebb, összetettebb munkálatokra lett kifejlesztve. Ehhez tökéletes a masszív fémlapkás fogazata, mellyel bármely nagyobb feladat kifogástalanul kivitelezhető. Nehéz munkákhoz érdemes elektromos kézifűrészt választani. 

Mielőtt azonban döntést hoznál, az egyik átgondolandó szempont, hogy milyen teljesítményű lenne a legideálisabb. Kézifűrészeknél a karbantartásról sem szabad megfeledkezni. Fűrészeink mellett mindenképpen böngészd át kéziszerszám kínálatunkat is, hogy az összes hasznos eszközt beszerezhesd!

Webáruházunk kerti kollekciója

A Homeluxnál hiszünk a gyönyörű otthon megteremtésében, és a kert folyamatos karbantartásában is, melyekhez minden praktikus gépet, kéziszerszámot biztosítunk. Egy fűrész éppoly nélkülözhetetlen, mint egy lombvágó. Hiszen a kerti munkák során nagy segítséget nyújtanak ezek az eszközök. Legyen szó nagyobb ágak metszéséről, farönkök darabolásáról, vagy a sövény igazításáról. 

Szerezd be az összes szükséges kelléket, hogy a kerti munkák örömteliek és eredményesek legyenek!