Kézi szerszámok

Bárhol éljünk, lakásban vagy kertes házban, egészen biztos, hogy valamilyen kéziszerszámra előbb vagy utóbb szükségünk lesz. Elromlik, letörik, kilazul, kidől és még sorolhatnánk hosszan azokat az eseményeket, aminek következtében valamilyen javítási munkát kell megoldanunk. 

 

Sok bosszúságtól kíméljük meg magunkat, ha felkészültek vagyunk ezekre a helyzetekre és rendelkezünk otthon kisebb vagy nagyobb szerszámkészlettel. Ezeket persze nem feltétlenül kell készletként beszereznünk, egyesével is összeválogathatjuk a szükséges eszközöket. Nézd meg kínálatunkat és találj meg mindent, amire csak szükséged lehet!

tovább bezár

Kevés bosszantóbb dolog van annál, mint amikor elromlik otthon valami, vagy a kertben történik valamilyen váratlan esemény, és mi a megfelelő szerszám hiányában nem tudjuk elhárítani a problémát. Ennél talán csak az bosszantóbb, amikor ugyan van szerszámunk, csak alkalmatlan a feladat elvégzésére.

 

Hogyan válasszuk ki a szükséges szerszámokat?

 

Ahogy minden szerszám és barkácsgép választásánál, úgy a kéziszerszámok beszerzésénél is a legfontosabb szempontok közé tartozik a megbízhatóság, valamint a hosszú élettartamot garantáló minőségi alapanyagok felhasználása. Persze emellett nem elhanyagolható a megfelelő ár-érték arány sem. 

 

Ezen szempontok miatt, mi a cseh Hecht cég termékeit forgalmazzuk a barkács kategóriában. Ez a vállalat több, mint 26 éves múltra tekinthet vissza, és mára egész Európát meghódította termékeivel. Számos szakmai díjat és elismerést kaptak a német piacon, ami önmagában is garancia a magas minőségre. 

 

Kéziszerszámok

 

Kategóriánkban kétféle komplett szerszámkészletből választhatsz, melyekben egyben megtalálhatod a leggyakrabban használt fogókat, csavarhúzókat, valamint dugóskulcsokat. 

 

Ha favágó eszközökre van szükséged, a balták, fejszék kínálatunkban univerzális baltáink és hasítófejszéink között tudsz válogatni. De ebben a kategóriában csákányt is találhatsz, ha például egy kidőlt fa tuskóját kell a földből kifordítanod. 

 

Kisebb ágak, gallyak, deszkák fűrészeléséhez válassz kézifűrészeink közül! Barkács készletedhez a kiegészítőket az egyéb kéziszerszámok kategóriában fogod megtalálni. 

 

Tedd kosárba a kiválasztott terméket, majd dönthetsz, hogy tovább folytatod a vásárlást, vagy megrendelés gombra kattintva véglegesíted azt! Ezután nincs más dolgod, mint kiválasztani a neked legkényelmesebb szállítási módot, majd az általad preferált fizetési módot. Végül csak egy kicsit várnod kell, hogy az otthoni barkácskészleted eszközei megérkezzenek hozzád!