Szerszámkészlet

Ebben a kategóriában szerszámkészlet választékunkat találod, melyben praktikus kéziszerszámok gyűjteményeit válogattuk össze. Csavarhúzó szett, kombinált és csípőfogók, racsnis kulcs, villáskulcs készlet és további hasznos eszközök elérhetők a Hecht garnitúrában, melyből 76 és 94 db-os is választható. 

 

Akár lakásban élsz, vagy épp kertes házban tevékenykedsz, bármikor szükséged lehet valamely szerszámra. A váratlan dolgok, például kilazulás, eltörés megkövetelik, hogy mielőbb megtörténjen a javítási munka. Ehhez pedig nagy segítséget jelent egy kézi készlet. 

tovább bezár

Készülj fel a nem várt helyzetekre! A hirtelen elromlott berendezések nem bosszantanak többé, hiszen a komplett felszerelés által gördülékenyen, profi módon kezelheted ezeket a szituációkat. Tekintsd meg kínálatunkat, és szerezd be a szükséges kéziszerszám szettet, vagy bővítsd meglévő készleted!

 

Hasznos szerszámkészlet minden otthonba

 

Jól jönne egy mágneses BIT befogó? Vagy épp egy gyertya kulcsnak, netán egy kombinált fogónak vennéd hasznát? Könnyebb és praktikusabb, ha komplett készletben gondolkozol, így nem kell egyesével beszerezni az éppen keresett szerszámot. A Hecht szettjeink tartalmaznak minden létfontosságú elemet, így nem lesz probléma, akármelyik berendezésed romlik is el. 

 

Megérkezett a lapra szerelt nappali polcos szekrényed? Egy Hecht szerszámkészletből azonnal használható csavarhúzók többféle méretben is bevethetők. Elvágnál egy drótot? Kapd elő a csípőfogód, és egy pillanat az egész. Imádod a javítási feladatokat? A szomszéd hölgy folyton megkér, hogy segíts neki? Ezzel a komplett, praktikus kéziszerszámos gyűjteménnyel egy körből elintézhetsz mindent, nem kell hazafutni mindig egy szükséges kellékért. 

 

Még több kiegészítőt szeretnél? Fusd át kézi szerszám választékunkat is!

 

Hogyan használd webshopunk? 

 

Nálunk, a Homeluxnál elsődleges törekvés, hogy minél kényelmesebben beszerezhesd az éppen keresett terméket, és a lehető legkönnyebben használd webáruházunkat. Az egyszerű eligazodás érdekében kategóriákba rendeztük árucikkeinket, így célirányosan megtalálhatod az éppen szükséges szerszámot, barkácskelléket. Használd a kézi szerszám szekció alatti szerszámkészlet kategóriát, és rendelj még ma, hogy mindig felkészült légy, ha javításra kerülne a sor!