Lábmosó medencéhez

Igazán népszerűek lettek az utóbbi években az otthoni, kerti medencék. Jóval kényelmesebb úgy fürdőzni, hogy ki sem kell tennünk a lábunkat a kertkapun. Azonban itt is be kell tartanunk néhány szabályt egészségünk védelmében. Lábmosóink medencéhez való használatával jóval tisztább lehet a víz, mint anélkül.


 


Webáruházunkban teljes körű termékpalettát találsz a kerti medencéd üzemeltetéséhez. A lábmosóink mellett vegyszerek, gépek, valamint kézi takarítóeszközök állnak rendelkezésedre. Mégis, a legalapvetőbb, hogy a lábunkkal minél kevesebb szennyeződést vigyünk a vízbe.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

A medence higiéniájának fontossága

 

A természetből és a testünkről is számos szennyeződés juthat a medencébe. Ha nem mossuk meg a lábunkat, mielőtt vízbe megyünk, jóval több gondot kell fordítanunk a takarításra. Sokkal egyszerűbb, ha beszerzünk egy lábmosót a medencénkhez, és elejét vesszük a szennyeződésnek.

 

A higiénia azért fontos, mert a nem kellően tiszta víz egészségügyi kockázatokat rejthet magában. Épp ezért kell kémiai anyagokkal kezelnünk a medencénket, és folyamatosan forgatni, szűrni a vizet és minimalizálni a testünkön bevitt piszok mértékét.

 

Lábmosóink medencéhez

 

Webáruházunk termékpalettája azért ilyen változatos, hogy számodra kényelmesebb legyen a vásárlás. Ezért nem csupán a minőségi medencéket, hanem a hozzájuk tartozó lábmosókat is megtalálod itt.

 

Többféle modell közül választhatsz, ami közös bennük, az a minőség és a hatékonyság. Helyezd a lábmosót a medence vagy a biztonsági létra mellé, és töltsd meg tiszta vízzel. Ha túl szennyezetté válik a lábmosó, öntsd ki a piszkos vizet és töltsd újra tisztával. Így máris sokat tettél a kerti medence higiéniájáért.

 

További medencetermékeink

 

Ugyancsak a külső szennyeződések bejutását akadályozzák meg a takarófóliák, melyeket szintén megtalálsz üzletünkben. A mikroszkopikus létformák elszaporodását a kemikáliákkal akadályozhatod meg. A szemmel látható szennyeződéseket kézi szűrővel és kefével is eltávolíthatod. A medenceporszívóval gyorsan takarítható le a medence alja és fala. 

 

Vízforgató rendszereink papírszűrős és homokszűrős kivitelben is elérhetőek. Ezekhez szűrőbetéteket is forgalmazunk. Szolárzuhanyainkkal lezuhanyozhattok, mielőtt becsobbantok, még többet téve a víz tisztaságáért. Nézz körül, és üzemeld be velünk a medencédet és kellékeit.