Gérvágó

Ha precíziós vágáshoz keresel szerszámot, akkor a legjobb választás a gérvágó. Amikor két darabot 45 fokos szögben kell egymáshoz illesztenünk, legyen szó fáról, műanyagról vagy akár alumíniumról, nélkülözhetetlen a pontos mérés ésa  pontos vágás!

 

Ehhez a művelethez barkácsgép kategóriánkban több típusú gérvágó fűrészt is kínálunk neked. Ha még nem használtál ilyen gépet, az első használat után, azt fogod mondani, hogy miért nem jutott eszedbe előbb. Ez egy tipikusan olyan eszköz, amely nemcsak megkönnyíti, de lényegesen fel is gyorsítja a folyamatokat!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

A gérládától a gérvágó fűrészig

 

A precíziós vágás legegyszerűbb módja, a gérvágóláda, ami tulajdonképpen egy sablon, fából vagy műanyagból. Ezen az úgynevezett ládán a különböző szögeknek megfelelően bemetszések találhatók, amik a kézifűrészünket vezetik. Ha használtál már gérvágó ládát, akkor te is tudod, hogy ez az eszköz csak egy-egy darab vágására alkalmas, mert nem rögzíthető, elmozdul, leesik, és csak a látszatát kelti egy pontos vágásnak a végeredmény. Amikor két elemet 45 fokban szeretnénk precízen illeszteni, a milliméterek is számítanak! Ehhez már egy gérvágó fűrészre van szükséged!

 

Lézerrel a milliméter pontosságú vágásért!

 

A kínálatunkban található gérvágó fűrészek beépített lézerrel felszereltek, hogy használat közben irányítsák a kezedet a pontos vágásért. A lézer segítségével vágás közben végig látni fogod, hogy hol kell vágni a munkadarabot. A lézerjelölés mellett vezetősínek is segítenek neked a pontos irányt tartani. 

 

Teljesítmény és felszereltség

 

Attól függően, hogy milyen gyakran és milyen anyagokhoz szeretnéd használni, többféle teljesítményű gérvágó fűrészt találsz barkácsgép kínálatunkban. A fűrészelés porral jár, a magas teljesítményű gépeknél ez a por jobban is száll. Éppen ezért mindegyik gépünk por adapterrel és porzsákkal van felszerelve. A biztonságos használat elsődleges szempont, amiről a pengevédő gondoskodik. A szemed védelme érdekében pedig mindenképp szerezz be egy védőszemüveget is!

 

Hogyan vásárolhatod meg? 

 

Ha kiválasztottad a gérvágó fűrészed, helyezd a kosárba, majd a megrendelés gombra kattintva lépj tovább! Ezután választhatsz többféle fizetési és szállítási mód közül. Prémium szállítást választva nem csak a kapuig visszük csomagod, hanem futárunk be is viszi hozzád.