Csiszológép

Amikor különféle munkadarabok kikerülnek a kezünk közül, az apró részleteknek is nagy jelentőségük van. Nem csupán esztétikai, de gyakorlati és biztonsági szempontból is. Egy profi csiszológéppel tökéletesen simává varázsolhatjuk a különféle anyagok felületeit. 

 

Nem csupán az építőipari szakembereknek lehet szükségük a csiszolókra. A garázsban vagy a kert végében barkácsoló hobbiszakiknak is. Bármelyik csoportba tartozz is, ha csiszológépet keresel, a legjobb helyen jársz. Tekintsd meg webáruházunk gazdag kínálatát, és rendeled meg a neked való darabot, hogy öröm legyen a munka.

tovább bezár

Rezgőcsiszolóink

 

Az egyik legnépszerűbb csiszológép típus a rezgőcsiszoló. A Hecht kiváló minőségű modelljei között megbízható darabokat találsz. A 1760-as rezgőcsiszoló percenként 26000-szer rezdül, amely figyelemre méltó teljesítmény. Segítségével fém, fa és műanyag egyaránt alakítható.

 

Ugyancsak a Hecht gyártósorairól gördülnek le a 1764-es csiszológépek, amelyekben beépített porgyűjtő található. A készülék a csiszolás során keletkező szálló port ide gyűjti, kényelmesebbé téve így számodra munkát. Igazán különleges darab a Hecht felsőmarója, amely erőt és stabilitást sugároz.

 

Sarokcsiszolóink

 

Ha a hivatásod az építőiparhoz kapcsolódik, vagy szereted magad megoldani a ház körüli munkálatokat, a sarokcsiszoló nélkülözhetetlen társad. A flexként is közismert csiszológépek vágásra, csiszolásra, polírozásra is használhatóak. Webáruházunkban számtalan flex modellt megtalálsz.

 

A tárcsák variálhatóságának köszönhetően fémmel, fával, műanyaggal, csempével vagy betonnal is dolgozhatsz. Az egyszerűbb, kisebb teljesítményű 650 wattos géptől a bivalyerős, 2350 wattos flexig nálunk mindent megtalálsz. A gyártó neve önmagában biztosíték a minőségre, de minden csiszológépre 12 hónap garanciát is vállalunk.

 

További csiszológépeink

 

Webáruházunk munkatársai jól tudják, hogy az építkezés, felújítás, barkácsolás során milyen sokrétű munkafolyamatok zajlanak. Csiszológépeink változatos kínálatát is ebben a szellemben állítjuk össze. Épp ezért elektromos és akkumulátorral működő gépeket is kínálunk. 

 

Szalagcsiszolókkal és csiszológép tartozékokkal is várjuk az ügyes kezű mestereket és hobbiszakikat. Böngéssz csiszológépeink között, és rendeld házhoz akár prémium kiszállítással a kiszemelt darabot.