Elektromos csiszoló

Építkezés, felújítás vagy hobbi barkácsolás során elengedhetetlen, hogy minőségi eszközökkel dolgozzunk. Egy első osztályú elektromos csiszoló, fűrész vagy épp kalapács gyorsabbá és biztonságosabbá is teszi a munkánkat. Arról nem beszélve, hogy maga a munkadarab is, igényesebb és tartósabb lesz, ha jók az eszközeink.


 


Amennyiben számodra is fontos, hogy megbízható és időtálló barkácsgépekkel dolgozz, tekintsd meg webáruházunk kínálatát. A csiszolóink között elektromos, akkumulátoros és sarokcsiszolókat is találsz. Szereld fel nálunk a barkácsgépkészleted.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők

Hecht multifunkciós elektromos csiszoló

 

A Hecht márkanév nem ismeretlen a visszatérő vásárlóink előtt, hiszen számos kategóriában forgalmazzuk a gyártó termékeit. Ez annak köszönhető, hogy kiváló minőségű darabok gördülnek le a Hecht gyártósorairól. A csiszológépeink között a multifunkciós elektromos csiszoló igazán népszerű.

 

A 300 watt teljesítménnyel dolgozó motor percenként akár 22000-szer is megforgatja a készülék csiszolófejét. A dobozban ráadásul a készüléken túl található egy műanyag, fa és fém vágására is alkalmas penge. Továbbá két, különböző szemcsézettségű csiszolópapírt is adunk a csiszolóhoz. Igazán vonzó ajánlat, nemde?

 

Hecht falcsiszoló zsiráfok

 

Ugyancsak a Hecht fémjelzi a webáruházunkban kapható falcsiszoló zsiráfokat is. A 1710-es modell 710 wattos teljesítményre képes, így percenként akár 1700-at is fordulhat. A barkácsgép súlya alig négy kilogramm, a fogantyú kialakításának köszönhetően pedig igazán kézre áll. A csiszolópapír átmérője 225 milliméter, és a géphez két méter portömlő is tartozik.

 

S ha ennél is többre vágysz, válaszd a Hecht 1711-es falcsiszoló zsiráfját. A kényelmes kezelés erre készülékre is jellemző. A 800 wattos teljesítmény percenként 1800-as fordulatszámot eredményez. Ezt a készüléket automata porgyűjtő rendszer és LED világítás is kiegészíti.

 

További barkácsgépeink

 

A csiszológépeink mellett számos további barkácsgéppel várjuk a vásárlóinkat. Kínálatunk összeállítása során figyelembe vesszük a profi szakemberek és a hobbi barkácsolók igényeit is. Válassz körfűrészeink, szúrófűrészeink, hintafűrészeink közül.

 

Az ütvefúró, az ütvecsavarozó és a fúrókalapácsok egyszerűbbé teszik a munkadarabok összeszerelését. Barkácsgépre van szükséged? A legjobb helyen jársz!