Csiszológép tartozék

A fa vagy épp a fém megmunkálásához elengedhetetlen a minőségi csiszológép. Webáruházunk kínálatában számos típust megtalálsz. Azonban jó, ha mindig van kéznél csiszológép tartozék is, ha netán probléma merülne fel. Így nem kell megszakítani a munkát, csupán kicserélni az alkatrészt.


 


A csiszolópengék, vezetőkeretek, porzsákok és csiszolótárcsák külön is megvásárolhatóak a különféle típusú gépekhez. Termékeink között vannak a sarokcsiszolók, a vibrációs csiszolók vagy épp a szalagcsiszolók. Ha szeretnél professzionális munkát végezni, szerezd be nálunk a barkácsgépeket.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Csiszológép tartozék

 

Igazán bosszantó tud lenni, ha épp miközben dolgozunk, akkor csorbul ki a szerszámunk. A csiszolás igencsak igénybe veszi a barkácsgép fejét. Épp ezért ajánlott pótalkatrészeket is tartani a szerszámosládánkban.

 

Mivel csiszológép kínálatunkban jó néhány típusú gép megtalálható, egyértelmű, hogy a tartozékokra is gondoltunk. A csiszolófejek, pengék és további kiegészítők megrendelhetőek tőlünk. Arra azonban mindig ügyeljünk, hogy a csiszológép típusához illő terméket válasszunk. 

 

Hecht csiszolópenge

 

A Hecht számos csiszológéppel van jelen a termékeink között. Épp ezért forgalmazzuk a gyártó szerszámgépeihez készült alkatrészeket is. Csakúgy, mint a barkácsgépeket, a tartozékokat is épp az a magas minőségi jellemzi, amelyet a Hechttől megszokhattunk. 

 

A csiszolópenge, amelyet megrendelhetsz tőlünk, az 1630-as típusú géphez illik. Két darab csiszolópengét tartalmaz a csomag, melyre huszonnégy hónap garanciát vállalunk. A penge alkalmas fa, műanyag, beton és fém csiszolására. Kiválóan távolítja el a rozsdát és a festéket is. Ha sokoldalú és könnyen kezelhető csiszolót keresel, a Hecht kiváló választás. Nálunk a kellékeket is megtalálod.

 

Csiszológépeink fajtái

 

Különböző munkadarabokhoz eltérő méretű és működésű barkácsgépek szükségesek. Szeretnénk, ha termékeink között minden szakember és hobbi alkotó megtalálná azt, amire szüksége van.

 

Csiszológépeink közül megrendelhetőek a kisebb méretű rezgőcsiszolók. Emellett a szalagcsiszolók és a sarokcsiszolók is elérhetőek. Csakúgy, mint a zsiráfként becézett falcsiszoló készülékek és további elektromos csiszolók. Ha szeretnéd gyorsan és hatékonyan simává varázsolni a munkafelületeket, akkor válassz gépeink közül.