Rezgőcsiszoló

Egy sima felület lenyűgözővé teszi munkadarabunkat, legyen szó bármilyen anyagról. Ez épp úgy igaz egy statikailag fontos épületgerendára, mint egy kedvtelésből készült alkotásra. Egy minőségi rezgőcsiszoló épp ezért praktikus darabja mind a profi, mind a hobbi barkácsolók szerszámkészletének.


 


Webáruházunk igyekszik változatos termékkínálattal a vásárlók rendelkezésére állni, az igényeket követni. Rezgőcsiszolóink és további csiszológépeink között te is biztosan megtalálod, amit keresel. A Hecht pedig garantálja számodra a kiemelkedő minőségű szerszámgépeket.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
7 db termék

Hecht 1762 elektromos rezgőcsiszoló

 

A Hecht barkácsgépei számos nemzetközi elismerést bezsebeltek. Nem csoda, hiszen valóban megbízható, prémium kivitelű készülékekről van szó. A 1762-es típusú rezgőcsiszolóban 220 watt teljesítményű motor dolgozik. Ennek eredményeként a gép percenként 24000-szer is képes rezdülni. 

 

Igazán kényelmes, kézreálló darabról van szó, amely ráadásul beépített porgyűjtő tartállyal is rendelkezik. Így miközben csiszolsz, csökkenthető a belélegzett por mennyisége. A csiszolópapír cseréje igazán könnyű, csakúgy, mint maga a gép súlya. Az alig több mint másfél kilogrammos csiszolóval könnyedén alakítható a fa, a műanyag vagy a fém. 

 

Hecht 1764 elektromos vibrációs csiszoló

 

A cseh gyártó 1764-es modelljében egy 2450 wattos motor működik, így a csiszológép percenként 26000-es rezgésre képes. Ezzel a figyelemre méltó teljesítménnyel a két kilogramm tömegű csiszoló rendkívül hatékony munkára képes. Emellett nagyon kényelmes dolgozni vele, hiszen könnyű, a fogantyú pedig ergonomikus.

 

Ebben a készülékben is megtalálható a szűrőbetétekkel ellátott porgyűjtő tartály. Ennek a kiegészítőnek óriási szerepe van, hiszen kellemesebbé teszi a munkakörülményeket. A csiszolótárcsák cseréje nagyon egyszerű, így nem akad meg a csiszolás folyamata, ha újra van szükség. Egy praktikus, kompakt és hatékony rezgőcsiszolóra vágysz? Már meg is találtad!

 

További csiszológépeink


Mint az webáruházunk termékei között megszokott, a csiszológépek esetében is igazán széles a kínálatunk. Sarokcsiszolókat, szalagcsiszolókat, falcsiszolókat és multifunkcionális csiszolókat is forgalmazunk. Emellett számos további barkácsgép elérhető üzletünkben, hagyományos és prémium házhoz szállítással. Győződj meg róla magad is!