Sarokcsiszoló

Ha tapasztalt barkácsoló vagy, biztosan tudod, hogy a sarokcsiszoló neve igencsak félrevezető. Hiszen nem sarkok formázására való; a nevét a csiszolófej és a gépház egymáshoz képest való elhelyezkedéséről kapta. Légy akár szakmabeli, akár hobbi barkácsoló, egy minőségi sarokcsiszoló nélkülözhetetlen a készletedből.


 


Tekintsd meg széles csiszológép kínálatunkat, és válaszd ki a neked való modelleket. Webáruházunk arra törekszik, hogy magas minőségű és megbízható gépekkel támogassa a szakikat. A sarokcsiszolók mellett számos további barkácsgép várja, hogy felfedezd!

tovább bezár

Elektromos sarokcsiszoló

 

Tekintettel arra, hogy a Hecht az egyik legmegbízhatóbb partnerünk, az elektromos sarokcsiszolóinkat is ez a gyártó készíti. Az elektromos sarokcsiszolók kézre álló, ergonomikus fogantyúval rendelkeznek. Így nem csupán kényelmesebb, hanem biztonságosabb is a velük való munka.

 

Különféle méretű és teljesítményű csiszolókat forgalmazunk a Hechttől. Az alacsonyabb árfekvésű modelltől elkezdve a prémiumkategóriás készülékekig nálunk mindent megtalálsz. Ami közös a barkácsgépeinkben, hogy kiváló minőségben és ár-érték arányban kínáljuk őket.

 

Akkumulátoros sarokcsiszoló

 

Az akkumulátoros barkácsgépeknek több elvitathatalan előnye is van. Jóval gazdaságosabban és környezetkímélőbben működnek, mint mondjuk a benzinmotoros készülékek. Ráadásul sokkal kötetlenebb, szabadabb munkavégzést is biztosítanak, mint az elektromos eszközök.

 

A Hecht akkumulátoros sarokcsiszolójával a nehezen elérhető helyeken is megvalósulhat a munkavégzés. Akkor is nagyon praktikus, ha nincs a közelben áramforrás. A lítium ionos akkumulátor 8500-szoros percenkénti fordulatra is képessé teszi a készüléket. A köszörűkerék átmérője 115 milliméter, melyet könnyedén lecserélhetünk. Ha szeretnél egy könnyedén kezelhető, független sarokcsiszolót, válaszd a Hecht 1320-at.

 

További barkácsgépeink

 

Természetesen nem csupán sarokcsiszolókkal várjuk a mestereket és a hobbi barkácsolókat. Számos fűrésztípust forgalmazunk, a körfűrésztől a hintafűrészig. Emellett ütvecsavarozókat, ütvefúrókat és csavarbehajtót is forgalmazunk.

 

Bontókalapácsot, csempevágót és hegesztőt is rendelhetsz tőlünk. Igyekszünk úgy összeállítani termékeink listáját, hogy minden vásárlói igénynek eleget tehessünk.