Orrfűrész

Az egyik leghasznosabb fűrész az építőiparban, de otthoni munkáknál is az orrfűrész. Ez egy elektromos kézifűrész. Nemcsak fát, fémet, gipszkartont, laminált parkettát, de számos más anyagot is vághatunk a segítségével. 

 

Nagyszerűsége abban rejlik, hogy ezzel a fűrésszel olyan helyekre is odaférhetünk, ahova más szerszámmal csak nehezen vagy egyáltalán nem. Ezen felül pedig a vágáson túl még a bontási munkálatokban is segítségünkre lehet. Barkácsgép kínálatunkban a cseh Hecht márka elektromos és akkumulátoros kivitelű orrfűrészeit találod. Nézz körül kínálatunkban!

tovább bezár

Termékkínálatunk kialakításánál gondosan ügyeltünk arra, hogy mindenki megtalálja a számára leghasznosabb kézifűrészt. Barkácsgép kategóriánkban ennek megfelelően sokféle szerszámgéppel várunk! Így elektromos orrfűrészeink mellett megtalálod a Hecht cég szúrófűrészeit is! Mindkét típusból kínálunk akkumulátoros változatot is, ha gyors és könnyű műveletekhez szeretnéd igénybe venni a fűrészedet! Az akkumulátoros orrfűrészed azért is nagyon hasznos, mert könnyen magaddal is viheted, ha az otthontól távol lenne rá szükséged. 

 

Dekopír- vagy szúrófűrész 

 

Sokan gondolják azt, hogy ez a két elnevezés két eltérő szerszámot takar. Pedig ez tévedés! A köznyelvben talán elterjedtebb elnevezés a dekopírfűrész, a szúrófűrész helyett. 

 

Szúrófűrésszel szinte mindent vághatunk, megfelelő fűrészlap segítségével. Míg egy kézifűrésszel nagy körültekintést és odafigyelést igényel a pontos vágás, valamint az, hogy a vágási felületünk is elfogadható maradjon, addig a dekopírfűrész olyan tulajdonságokkal rendelkezik, amivel mindez könnyedén elérhető. 

 

Orrfűrész

 

Ha egy kis helyen is könnyen használható fűrészt keresel, az orrfűrész lesz a te legjobb választásod! Előnyei közé tartozik az állítható vágási mélység, valamint az íves kialakítású támasztó rész, mely az előre és hátra döntést teszi lehetővé munkavégzés közben. Alacsony súlyuk és ergonomikus kialakításuk kényelmes munkavégzést tesz lehetővé. 

 

Akkumulátoros vagy elektromos?

 

Ha számodra fontos, hogy ne csak a műhelyedben vagy otthon tud használni a fűrészedet, válassz akkumulátoros orrfűrészeink közül, ahol szúrófűrészt is találsz vezeték nélküli kivitelben! 

 

Akkumulátorokat és töltőket is kínálunk neked barkácsgép tartozék kategóriánkban. 

 

Ha megtaláltad a számodra legmegfelelőbb szerszámot, csak tedd a kosárba és a megrendelés gombra kattintva lépj tovább! Ezután már csak annyi dolgod van, hogy kiválaszd a számodra legkényelmesebb fizetési és szállítási módot!