Aggregátor

Ebben a kategóriában aggregátor választékunkat találod, melyek minden háztartásban nagy segítséget jelentenek. Egy váratlanul fellépő áramszünet rengeteg kellemetlenséget okozhat, ennek elkerülésére számos áramfejlesztőt, benzinmotoros generátort, invertert kínálunk. 

 

Választhatsz kompakt, könnyen hordozhatót, mely tökéletes például kempingezéshez, illetve a szabadban töltött időszakokra. Nagyobb teljesítményű generátorokat is beszerezhetsz, igényeidhez mérten. Szükséged lenne egy áramfejlesztőre a műhelyben, felkészülnél az áramszünetekre? Válassz megbízható Hecht termékeinkből!

tovább bezár
Kampány kategória
Gyártó
Teljesítmény
Készletinformáció
További szűrők
13 db termék

Időként előfordulnak karbantartási munkálatok, balesetek, amikor váratlan áramkimaradással kell számolni. Az ilyen esetekben egy aggregátor segítségével lehetőséged nyílik tovább dolgozni. Egy nagy teljesítményű áramfejlesztő órákon át biztosítja az áramot akár irodai munkáról, akár üzemi tevékenységről van szó. 

 

Az aggregátor felhasználási köre

 

Az áramfejlesztők használata számos területen segítséget jelent. Áramszünet esetén például, így nem kell felfüggeszteni az éppen végzendő munkát. Igénybe vehetők ezek a készülékek szabadtéri elfoglaltságokhoz is. Ebben az esetben mindenképpen hordozható változatot válassz, melyet könnyen magaddal vihetsz akár kempingezni, ünnepelni, kirándulni mész. Ezek a praktikus berendezések az időjárási problémáknál is kisegítenek a bajból, például ha a pincét ellepte a víz, és szivattyúzásra lenne szükség. 

 

Fontos azonban, hogy biztonságosan, szakszerűen használd őket! Mindig tartsd be a szükséges óvintézkedéseket! Beszereznél néhány hasznos szerszámgépet is? Válogass praktikus barkácsgép kínálatunkból, és légy felkészült ezermester!

 

Webáruházunk vegyes választéka

 

Aggregátoraink bőséges kínálatát biztosítjuk, hogy mindig nyugodtan végezhesd a munkád. Többé nem okoz problémát egy váratlan vihar vagy szolgáltatói karbantartás. Szereld fel műhelyed egy kompakt áramfejlesztővel, hogy profi módon barkácsolhass, még áramkimaradás esetén is! Magas minőségű Hecht termékeinkre mindig számíthatsz! 

 

Tekintsd meg aggregátorainkat, és válaszd ki a számodra legideálisabbat! Az egyes berendezések leírásában elolvashatod a paramétereket, ezáltal teljes képet kaphatsz a teljesítményükről.