Fúrókalapács

Fúrókalapácsot keresel otthonra, ami minden ház körüli munkát segíteni tud? Időről időre sajnos meg kell szerelni ezt-azt, így ilyenkor jól jöhet egy minőségi barkácsgép. Ezzel sokkal gyorsabban és szebben végezhetjük el a feladatokat, főként, ha a megfelelő eszközt vesszük kézbe. A prémium elektromos, akkumulátoros fúrókalapácsok, illetve a vésőgépek tehát minden műhelyben szükséges kiegészítők, hogy a barkácsolással pillanatok alatt végezni lehessen. 

 

Érdemes tehát szétnézni a széles kínálatunkban és választani például egy első osztályú Hecht gyártmányt.

tovább bezár

Milyen fúrókalapácsok vannak és mire használhatóak?

 

Ebben a kategóriában számos változat található meg. Az egyik az elektromos fúrókalapács, a másik az akkumulátoros típus, a harmadik pedig a vésőgép, ami szintén hasznos kiegészítője lehet az otthonunknak. 

 

Ezekkel az eszközökkel a nevükből adódóan fúrni, faragni, illetve vésni lehet. Legyen szó tehát beton szétveréséről, fal bontásáról, esetleg fa megmunkálásáról egyaránt, ezek a barkácsgépek minden esetben hasznosnak bizonyulhatnak. Már csak az a kérdés, hogy melyik típust érdemes beszerezni az otthoni tevékenységekhez? Ehhez nem árt tisztában lenni a fajták főbb tulajdonságaival.

 

A fúrókalapácsok palettája

 

A webáruházunkban kapható modellek között ott van például a Hecht 1028-as, ami egy kényelmes, segédmarkolattal ellátott, remekül kézre álló kivitel. A gyártó úgy döntött, hogy ebbe rezgéscsillapítást épít be, ami sokkal stabilabbá teszi a használatot, így a munka biztonságosabbá válik. Tökéletesen megállja a helyét fa-, fém-, illetve betonfelületeken egyaránt, hiszen két vésőfejjel és három fúrófejjel látták el. 

 

Az akkumulátoros fúrókalapácsok esetében szintén a Hecht márka termékei jöhetnek szóba. A 1022-es jelzésű eszköz akár 1420-as fordulatszámra is képes, ami sokkal hatékonyabb munkát eredményez. Nagy előnye, hogy segédkarral látták el, így akár két kézzel is dolgozhatunk vele.

 

Ne feledkezzünk meg a minőségi vésőkről sem, azon belül is a 1090-es változatról. Ez a termék nemcsak szakmabeliek számára lehet megfelelő választás, hanem bizony a hobbiból barkácsolónak is remek segítség lehet a mindennapok során.

 

Érdemes tehát szétnézni a széles palettánkon is kiválasztani a megfelelő készüléket, ami minden háztartás fontos kiegészítője.