Csavarbehajtó

Napjainkban szinte minden téren felgyorsult a világ, így mivel mindenki siet, nem engedhetjük meg magunknak, hogy dupla annyi ideig szereljünk össze valamit. Ezt a luxust kevés barkácsoló engedheti meg magának, hiszen a bútorok szét-, illetve összeszerelési munkája sokkal rövidebb is lehet egy megfelelő eszköz segítségével. Ez lehet egy csavarbehajtó, amely minden háztartásban hasznos kiegészítő lehet.

 

Az akkus kivitelekből a webáruházunkban hatalmas a kínálat, így mindenki találhat magának megfelelő típust. A Hecht gyártmányai garantálják, hogy végre öröm lesz a szerelés. 

tovább bezár

A csavarbehajtók használata

 

Gondoljunk csak bele, hogy mennyi minden áll rendelkezésünkre manapság, amivel bizony nagyban megkönnyíthetjük az életünket. Nem mindegy azonban, hogy milyen barkácsgépet szerzünk be otthonra, hiszen egyes modellek nem túl megbízhatóak. Éppen ezért tartunk a kínálatunkban számos akkus csavarbehajtót, aminek köszönhetően szinte álom lesz a bútorok szerelése. 

 

A kényelmes munkavégzésről a vezeték nélküli kivitel gondoskodik, ami a mai világban, ahol mindent lapraszerelve vásárolhatunk meg, rendkívül praktikus. A feltöltött állapotú Hecht gyártmányok készen állnak arra, hogy végre megkezdjük velük a feladatok elvégzését. Egyes változatok ráadásul fúró funkcióval rendelkeznek, így érdemes alaposan átgondolni, hogy mire használnánk az adott terméket. 

 

Az akkus csavarbehajtók palettája

 

A webshopunkban megtalálható például a méltán híres 1277 jelzésű Hecht eszköz, ami egy csúcskategóriás csavarbehajtó és fúró egyben. Az aksi 20 V-os Li-ion változat, amely 1,5 Ah kapacitással rendelkezik. Nagy előnye, hogy a töltés nagyjából egy órát vesz igénybe, így ha esetleg lemerülne, egy kis szünetet követően már folytathatjuk is a munkát. A hasznos, kétfokozatú vezeték nélküli barkácsgépben található fúró garantáltan elbír a fával, a betonnal és a fémmel egyaránt. A készülék ezen része STOP funkcióval rendelkezik, amely lehetővé teszi a biztonságos munkavégzést. 

 

Ahogy a legtöbb Hecht szerszámról elmondható, nagy előnye a műanyag hordtáska, amihez jár egy gyorstöltő, két darab akkumulátor, hat darab fúrószár, egy mágneses bittartó, illetve hat darab bitfej. Vásárlást követően tehát szinte azonnal használatba is lehet venni. Érdemes tehát szétnézni a széles palettánkon és kiválasztani a tökéletes eszközt!