Ütvecsavarozó

A jó munkához szükség van megfelelő eszközökre, otthon is. A műhelyben fellelhető készülékek között biztosan van fúró és fűrész, illetve csavarhúzó egyaránt, azonban érdemes elgondolkodni további szerszámokon is. Itt van például az ütvecsavarozó, ami sokszor lehet hasznos a mindennapos barkácsolás és szerelés során. Érdemes azonban minőségit választani belőle, hiszen senki se szeretne órákon át babrálni vele.

 

Szerencsére a webáruházunkban kapható akkus ütvecsavarozók között garantáltan találni megfelelő típust. Érdemes tehát alaposan körbenézni nálunk még ma!

tovább bezár

Az ütvecsavarozó használatának előnyei

 

Úgy tartják, hogy a jó munkához idő kell, de miért ne rövidítenénk le azt minőségi szerszámokkal, amelyeknek köszönhetően sokkal előbb és sokkal szebb dolgokat alkothatunk. Az akkus ütvecsavarozóinknak köszönhetően körülbelül tízszer gyorsabban halad a munka, mint egy egyszerű csavarhúzóval. Aki próbált már meg valaha belecsavarni egy nagyobb méretű facsavart egy szimpla kézi eszközzel, az valószínűleg tisztában van vele, hogy ez mekkora feladat. Éppen erre találták ki ezeket a készülékeket, amik rendkívül hasznosnak bizonyulhatnak barkácsolás közben.

 

Nagyon sokszor lehet szükség rá, hiszen manapság már a bútorokat is lapra szerelten vásároljuk meg, ezzel azonban sokkal gyorsabban rakhatjuk azt össze. Egy méretesebb ruhásszekrény, esetleg egy komplex konyhabútor jóval előbb összeáll, mintha egy egyszerű csavarhúzót hívnánk segítségül.

 

Az akkus ütvecsavarhúzók palettája

 

A webáruházunkban kapható modern típusok már akkumulátorral működnek, így szinte bárhol és bármikor használatba lehet őket venni. Az otthoni felhasználás során ez hatalmas előny, azonban ebben az esetben bőven elegendő lehet egy kisebb változat. Ott van például a Hecht 1256-os, amely egy 20 V-s feszültségű, 1,6 kg-os modell. A hosszú élettartamát a szénkefe nélküli elektromos motor biztosítja. A kényelmes használatért pedig a gumis és ergonomikus markolat felel. Nagy előnye a könnyű kezelhetőség és a könnyű súly, ami hatékony munkát tesz lehetővé a használója számára, akár hosszabb távon is.

 

Érdemes tehát alaposan szétnézni a széles akkus ütvecsavarozó kínálatunkban és kiválasztani a megfelelő darabot. Emellé pedig jöhetnek további barkácsgépek, amik hasznosak lehetnek az otthoni barkácsolás közben.