Akkus ütvecsavarozó

Melyik férfi ne szeretne otthon barkácsolni? A műhelyben töltött idő esetében azonban kincs lehet néhány minőségi szerszám, ami garantáltan megkönnyíti a mindennapi életet. Nem elegendő egy minőségi fúró vagy egy kézi barkácseszköz, ezeknél sokkal többre lesz szükség. Egy akkus ütvecsavarozóval például pillanatok alatt szerelhetünk össze egy gardróbszekrényt, de alkalmas szettben kapható konyhabútor összerakásához egyaránt. 


 


Ehhez azonban az kell, hogy olyan márkás terméket nézzünk ki magunknak, ami garantáltan hosszú életű lesz, így nem romlik el munka közben.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők

Mire használható az akkus ütvecsavarozó?

 

Rengetegen szeretnek otthon barkácsolni, hiszen manapság már a bútorokat is lapraszerelten vásároljuk meg. Sok esetben ezeket napokig tart összerakni, hiszen például egy kézi csavarhúzóval nem túl hatékony a tevékenység. Ezzel szemben például egy akkus ütvecsavarozót sokkal egyszerűbb használni, a munka is gyorsabb lesz, így jóval több mindenre marad időnk. Legyen szó egy hatalmas gardróbszekrényről, esetleg egy komplett fürdőszobabútorról vagy éppen a konyhába vásárolt üveges vitrinről egyaránt, ezekkel bármit összerakhatunk, amire otthon szükség lehet. Már csak az a kérdés, hogy milyen típusok közül válogathatunk?

 

Az akkus ütvecsavarozók választéka

 

A webáruházunkban megtalálhatóak például a Hecht barkácsgépei, amelyekből akkus ütvecsavarozót is vásárolhatunk magunknak. Az 1256-os eszköz egy 20 V-s feszültségű, 1,6 kg-os változat, amely rendkívül hosszú élettartammal rendelkezik. A szénkefe nélküli elektromos motor mellé egy ergonomikus és gumis markolat tartozik, amely a kényelmes használatot garantálja. Az akkumulátoros csavarbehajtó és fúró, valamint az ütvefúró kezelése nagyon egyszerű, még egy kezdő számára is szinte azonnal használatba vehető. A súlya lehetővé teszi, hogy hatékony és gyors munkát végezzünk, akár hosszabb távon is. 

 

A Hecht márka egy Csehországban megalakult cég, amely már több mint 25 éve van jelen a piacon. A kiváló ár-érték arányú termékek között kertigépek sokaságát találhatjuk, de természetesen a már említett 1256-os is nagyon népszerű barkácsgép. A kiváló minőségben készült gyártmányok megbízhatóak és hosszú életűek, így megéri rájuk beruházni, akár a webáruházunkban kapható termékek esetében is!