Hegesztő

Ha hegesztő, akkor csakis inverteres! Biztos te is emlékszel azokra a házilag készült hegesztő transzformátorokra, amikkel még szüleink, nagyszüleink vagy a szomszéd végezte el a ház körüli hegesztési feladatokat. Szerencsére ezek az eszközök lassan a feledés homályába vesztek, hisz leváltották őket az otthoni használatra is biztonságosan alkalmazható, gyári hegesztő készülékek. 

 

Ma már a technika fejlődésével a legmodernebb hegesztők az inverteres készülékek, így a mi kínálatunkban is ezeket a berendezéseket találod. Több típusban is, hogy élmény legyen a hegesztés.

tovább bezár

Inverteres hegesztők

 

A barkácsgép kínálatunkban található inverteres hegesztők, szintén a több rangos díjjal kitüntetett Hecht cég termékei, ahogyan a többi barkács eszközünk is. Legyél profi vagy barkácsolj hobbiból, ezekkel a készülékkel könnyen megbirkózol minden ház körüli hegesztési feladattal!

 

Az inverteres hegesztőkkel pont ugyanúgy hegeszthetsz, mint a hagyományos társaikkal, de a modern vezérlésnek köszönhetően sokkal könnyebb dolgod lesz, még akkor is, ha nem vagy gyakorlott ebben a folyamatban. A könnyű használat mellett nagy előnyük még ezeknek a gépeknek a könnyű súlyuk, így a mozgatásuk és tárolásuk sem okoz gondot. 

 

Az inverter Hot Start funkciója is segít neked azzal, hogy az elektróda könnyebb meggyulladását teszi lehetővé. A biztonságos használatról a túláram elleni és a túlmelegedés elleni védelem gondoskodik. A hálózati feszültség ingadozásának kivédését pedig az automatikus kompenzáció teszi lehetővé. 

 

Hogyan vásárolhatod meg?

 

Válaszd ki a számodra legmegfelelőbbet könnyedén, a honlap bal oldalán található kategória listából! Ehhez nem kell mást tenned, mint a barkács kategórián belül a barkácsgépre kattintani. Az oldal közepén képekkel megjelennek a kategória termékcsoportjai. A hegesztőkön belül a kiválasztott terméket a kosárba rakva, a megrendelés gombra klikkelve tudsz tovább lépni a vásárlásoddal. 

 

Ezután választhatsz fizetési módot, majd dönthetsz arról, hogy egyszerű szállítást kérsz, vagy a prémium szállítási módot választva, a futár a lakásodba kézbesítse a csomagod. Hogy megkönnyítsük a választásod, 15 napos pénzvisszafizetési garanciát is nyújtunk számodra. Vásárlóink elégedettsége a mi sikerünk, ennek köszönhetjük, hogy 2020-ban Magyar Brands díjasok lettünk. 

 

Ha elakadnál a vásárlás folyamatában, ügyfélszolgálatunk a rendelkezésedre áll.