Fúrógép

Egy jó fúrógép alig pár másodperc alatt képes lyukat fúrni egy választott felületre. Érdemes tehát letesztelni az adott típust, hiszen egy silány minőségű kivitel, esetleg egy rossz fúrószár és már meg is történt a baj.

 

Szerencsére a webáruházunkban számos modell közül választhatod ki a tökéletes barkácsgépet, amely minden igényedet kielégíti. A legtöbb családi háznál garantáltan szükség van egy ilyen készülékre, hiszen akár kint, akár bent üzembe lehet helyezni. Nem árt azonban a megfelelő kiegészítőket használni hozzá, hiszen csak így végezhetsz minőségi munkát.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Milyen típusú fúrógépet érdemes választani?

 

Valószínűleg senkinek nem kell bemutatni azt a hangos gépet, amellyel általában hosszadalmas a munka. Pedig az esetek nagy részében egy jó minőségű készülékkel pillanatok alatt végez az ember. Éppen ezért érdemes alaposan megfontolni, hogy milyen modellt érdemes beszerezni, amely minden szempontnak megfelel. Mindenekelőtt azonban mérlegeljük, hogy mire is használnánk az adott barkácsgépet. 

 

Első körben azt döntsük el, hogy évente hány alkalommal vesszük elő, esetleg csak a garázs egyik zugában tárolnánk, vagy minden nap elővennénk egy kis tevékenységre. Minél gyakrabban kerül elő, annál inkább érdemes beruházni egy prémium fúrógépre, amely minden igényt kielégít és minden anyagon áthatol. 

 

A fúrógépek palettája

 

A teljesítmény és a nyomaték mellett nagyon fontos a termék ára, hiszen ez nagyban befolyásolja, hogy melyik mellett tesszük le a voksunkat. A webáruházunkban kapható Hecht 1055-ös modell egy 550 W-os teljesítményű, 15 kilogrammos változat, amelynek 9 sebessége van. Az eszköz kiválóan alkalmas süllyesztéshez és fúráshoz egyaránt. A készülék szinte bármilyen anyagtípus esetén lehetővé teszi a pontos fúrást. A fúrószár a fogaskoszorús fúrótokmányban szinte pillanatok alatt kicserélhető, a 9 fokozatban állítható fordulatot pedig bármilyen munkához optimálisan be lehet állítani. Ami pedig a biztonságot illeti, arról a lehajtható forgácsvédő gondoskodik. 

 

Érdemes tehát alaposan átgondolni, hogy milyen fúrógépre is van szükség otthon. Ha gyakori használatra vennél barkácsgépet, akkor bizony nem jó befektetés egy olcsóbb típus. Szerencsére a webáruházunk Hecht gyártmányai garantálják a biztonságos munkavégzést.