Dekopírfűrész

Ebben a kategóriában dekopírfűrész kínálatunkat találod, elektromos és akkumulátoros típusokat egyaránt. A dekopírfűrész nem csupán hobbi barkácsoláshoz hasznos, profi szakemberek, asztalosok is előszeretettel használják. A penge típusának függvényében számos anyag vágására alkalmas. Ez alapján fém, fa, műanyag, valamint bútorlap vágásához is gyártanak speciális fűrészlapot. 

 

A dekopírfűrész elengedhetetlen szerszám minden műhelyben, sokrétű felhasználása mellett könnyű alkalmazhatósága is erősíti népszerűségét. Kis mérete és pozitív tulajdonságai révén kedvelt barkácsgép az ezermesterek körében.

tovább bezár

Legnagyobb előnye a könnyű mozgathatóság, bárhol bevethető, amikor épp szükséges. Gondolunk például laminált padló lerakására, parkettázásra. Pontos, precíz vágást tesz lehetővé, akár bútorlapok, akár szegélyek méretre vágásáról van szó. 

 

A dekopírfűrész kiválasztásának szempontjai

 

Webáruházunk barkácsgép kategóriájából dekopírfűrész is beszerezhető, melyeket külön alkategóriába gyűjtöttünk. Itt elérhető elektromos és akkumulátoros változat is. Rendkívül széleskörű a felhasználása, számos anyag vágásához alkalmazható. 

 

A választásnál mindenképpen gondold át, hogy hobbi barkácsolóként vagy profi szakemberként használnád. Időszakosan, kisebb-nagyobb barkácsolási munkálatokhoz vagy rendszeresen, például asztalosmesterként. 

 

Akkumulátoros készülékünk segítségével szabadabban dolgozhatsz, bárhol, bármikor. Ez a fajta szabadság még zökkenőmentesebb munkavégzést garantál. Kizárólag megbízható termékkel dolgozz, melyet magas minőség és időtállóság jellemez. 

 

Nálunk, a Homeluxnál elektromos dekopírfűrészt is rendelhetsz, igényeidhez mérten. Ajánljuk Blaupunkt barkácsgépeinket, melyek nevére kattintva még több információt olvashatsz a paramétereikről.

 

A dekopírfűrész biztonságos használata

 

A munka megkezdése előtt érdemes bejelölnöd a vágás pontos helyét, ehhez használj vonalzót és ceruzát. A megrajzolt vonalhoz illeszd a fűrész támaszkodókeretén látható nyilacskát. Stabilan, biztosan tartsd a munkavégzés ideje alatt!

 

Törekedj mindig a biztonságra, kerüld a kapkodást, és viselj védőfelszerelést! Kesztyűt, szemüveget, fülvédőt, sisakot!

 

Szerezz be praktikus dekopírfűrészt, mellyel a bútorok polcainak méretre vágása is gyerekjáték lesz! A barkácsolás megfelelő szerszámgéppel még örömtelibbé és egyszerűbbé válik!