Köszörű

Aki fémmel dolgozik akár hivatás, akár hobbi szinten, annak profi eszközökre van szüksége az eredményes munkához. Köszörűink között megtalálod az asztali köszörűgépek legkiválóbb képviselőit. Mindennapos használatra keresel szerszámot? Vagy csupán hétvégén van időd a műhelyedben alkotni?

 

Tekintsd meg termékeinket, és válaszd ki a számodra leginkább megfelelő köszörűt. Nem bízzuk a véletlenre a minőséget, a Hecht prémium kivitelű gépeivel várunk. Ráadásul a hatékony munkavégzés mellett a biztonságot is szem előtt tartjuk, ezért forgalmazzuk az egyik legmegbízhatóbb márkának a termékeit.

tovább bezár

Ezért fontos a jó minőségű köszörű

 

Amikor köszörülésről beszélünk, nem kell feltétlenül nagy munkálatokra gondolni. Hiszen a késeket is élezhetjük köszörűvel, és a finomabb fémmunkák elvégzésére is alkalmasak a köszörűgépek. Ami azonban a rövidebb és a hosszú munkafolyamatok során egyaránt fontos, az a biztonság.

 

Azt, hogy miközben dolgozunk, a testi épségünk sértetlen maradjon, egy jó minőségű gép nagyban elősegíti. A stabilan illeszkedő alkatrészek, a készülék kiszámítható, pontos mozgása teszi biztonságossá a fémmegmunkálást. Ha számodra is fontosak a fenti szempontok, akkor a legjobb helyen jársz.

 

Köszörűgépeink 

 

Nem véletlenül forgalmazzuk jó ideje számos termékkategóriánkban a Hecht modelljeit. A köszörűgépeink között is több terméket találsz a gyártótól. A 1722-es elektromos asztali köszörű terhelés nélkül percenként 2950-et képes fordulni. Tárcsái K60 és K36-os szemcseméretűek, melyek átlátszó réteggel lettek ellátva. Ez megóv a szálló portól, miközben dolgozol.

 

A Hecht másik kiváló köszörűje a 1723-as modell, amely a 200 milliméter átmérőjű tárcsákat 350 wattos teljesítménnyel forgatja. Ennek eredményeként terhelés nélkül csaknem 3000-et képesek forogni a kerekek. A köszörű ugyancsak szálló por elleni védelemmel lett ellátva, kényelmesebbé és biztonságosabbá téve a munkát. Válaszd a Hecht köszörűit, meglátod, nem fogod megbánni.

 

További barkácsgépeink

 

Jól tudjuk, hogy a hobbi és a hivatásszerű építési és szerelési munkálatokhoz elengedhetetlenek a kiváló eszközök. Épp ezért forgalmazunk fűrészeket, gyalugépeket, csiszolókat, emelőket széles választékban. Emellett hegesztőket, hőlégfúvókat, ütvefúrókat és csavarozókat is rendelhetsz tőlünk. Nézz körül webáruházunkban, szeretettel várunk!