Habarcskeverő

Ebben a kategóriában habarcskeverő választékunkat találod, melyek nélkülözhetetlenek festőknek, kőműveseknek, burkolóknak egyaránt. A keverőgépek segítségével homogén elegy hozható létre, amely elengedhetetlen a kifogástalan eredményhez. 

 

Nagy teljesítményű Hecht termékeink festékekhez, betonhoz, ragasztóhoz, vakolathoz is alkalmazhatók. Kompakt kialakításuk révén biztonságos és kényelmes használatot tesznek lehetővé. Egyszerű sebességváltás és fordulatszám-szabályozás által igazán könnyű és gördülékeny a velük való munka. Az építőanyagok keverése innentől gyerekjáték lesz!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Válassz Hecht habarcskeverőt, a gördülékenyebb, profibb munkavégzéshez! Csúszásmentes kialakításuknak köszönhetően kényelmesen dolgozhatsz. Válogass kínálatunkból, és könnyítsd meg mindennapjaid!

 

A habarcskeverő választásának szempontjai 

 

Egy keverőgép rendkívül hasznos festéshez, burkolati munkálatokhoz egyaránt. Alkalmasak a legtöbb építőanyag keverésére, melynek eredményeként egységes, homogén elegy nyerhető. A választásnál a következőket érdemes figyelembe venni. 

 

Elsőként azt gondold át, hogy milyen típusú munkákhoz használnád legtöbbször. Könnyebb vagy nehezebb munkafolyamatokhoz. Ugyanakkor az sem mindegy, hogy milyen anyagokhoz vennéd igénybe. Az egyes termékeink leírásában hasznos információkat találsz a teljesítményük, fordulatszámuk kapcsán, így könnyebb kiválasztani a számodra legoptimálisabb keverő készüléket. 

 

Szakemberként miért ne könnyíthetnéd meg a munkavégzést? A kifogástalan, szép eredményekhez elengedhetetlenek a speciális szerszámok, munkagépek. Nálunk, a Homeluxnál a barkácsgépek kínálatában számos praktikus eszközt beszerezhetsz, hogy még teljesebb legyen az ezermester készleted. 

 

Hogyan rendelj webáruházunkból? 

 

Fusd át barkácsgép kategóriánk termékeit, majd böngészd végig habarcskeverő kínálatunkat! Miután minden szükséges szerszámgépet kosárhoz adtál, egyszerűen navigálj át a megrendeléshez! 

 

Néhány alapadat megadása után el is kezdjük a rendelésed feldolgozását. Néhány napon belül már kézhez is kapod hasznos eszközeidet, és még hatékonyabban dolgozhatsz. A festés, burkolás speciális keverőgéppel jóval egyszerűbb. Akár szakmabeli vagy, akár hobbi szinten tevékenykedsz, nagy segítségedre lehet egy praktikus habarcskeverő.