Gyalu

Gyalu

 

Ebben a kategóriában gyalu termékkörünkből válogathatsz, ahonnan például elektromos és asztali gyalugépet is beszerezhetsz. Egy gyönyörűen megmunkált, kellően sima fafelület létrehozása gyalu alkalmazása nélkül egyszerűen kivitelezhetetlen. 

 

Egy megbízható Hecht barkácsgéppel örömtelivé válik a fával történő munkavégzés, és igazán szép darabokat adhatsz ki a kezedből. Akár hobbi barkácsoló, akár profi szakemberként keresel gyalugépet, nálunk megtalálod a legoptimálisabbat! Igény szerint asztali gépet is rendelhetsz, annak függvényében, hogy személyes felhasználásra alkalmaznád műhelyedben vagy profi szakmunkákhoz, rendszeresen.

tovább bezár

A gyalugépek rendkívül sokoldalúan felhasználhatók, kezdve a kisebb deszkáktól, lécektől, egészen a nagyobb fafelületekig. A pontos, precíz munkához elengedhetetlen a megfelelő készülék kiválasztása, és a megmunkálandó anyag biztos rögzítése. 

 

Gyalu termékkörünk választéka 

 

Webáruházunk barkácsgép kínálatában a fa kifogástalan megmunkálásához, a megfelelően sima felületek létrehozásához találsz eszközöket. A kisebb-nagyobb faipari munkálatokhoz egy gyalugép rengeteg segítséget jelent. Választékunkból asztali és elektromos változatot is rendelhetsz. 

 

Hecht 1790-es elektromos készülékünk 900 W-os, ideális eszköz minden műhelybe. A 82 mm-es munkaszélesség és a 3 mm-es fogásmélység révén sokrétűen alkalmazható. Az ergonomikus fogantyú, valamint a kis súly kényelmes és biztonságos fogást tesz lehetővé, bármilyen munkahelyzetben. A kifogástalan gyalulási eredményt két forgó keményfém és kés biztosítja számodra. Porzsák használatával tiszta, forgácsmentes működést garantál. 

 

8751-es barkácsgépünk asztali gyalugép, melynek mérete 740x210 mm. A gyalulást 210 mm-es szélességben és 2 mm-es mélységben biztosítja. 

 

Barkácsgépek vérbeli ezermestereknek

 

Bőséges termékpalettát kínálunk a barkácsolás szerelmeseinek, akár profi szakemberek, akár hobbiként űzik ezt a tevékenységet. Itt bármilyen praktikus eszköz, szerszámgép beszerezhető. Nem okoz gondot, ha épp egy hegesztőre lenne szükséged vagy egy ragasztópisztolyra. Nálunk, a Homeluxnál csempevágót, aggregátort, és számos nélkülözhetetlen barkácsgépet megtalálsz! Válogass kedvedre, és gyűjts be prémium kategóriás munkagépeket! Alakítsd ki a tökéletes, ezermesterhez illő műhelyedet!