Gyalugép

Mindannyian ismerjük a szépen megmunkált fa csodás, sima érintését. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy ennek a hatásnak az eléréséhez profi, jó minőségű gyalura van szükség. A barkácseszközök természetesen csak az ügyes kézben muzsikálnak úgy, ahogy szeretnénk. 


 


Azonban minél inkább adunk a szerszámgépek minőségére, annál könnyebb lesz a dolgunk. Ezt webáruházunk munkatársai is pontosan tudják, ezért is találsz nálunk első osztályú termékeket. A Hecht gyaluval élmény lesz a fa felületén a munka, és csodás darabokat adhatsz ki a kezeidből. Rendeld házhoz prémium barkácsgépeinket még ma!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Miért van szükség minőségi barkácsgépekre?

 

Igaz ugyan, hogy a szakemberek és a hobbi barkácsolók kezében rejlik az igazi tudás. Azonban ha spórolunk a szerszámokon és gépeken, akkor nem biztos, hogy elégedettek leszünk a munkadarabbal. Azonban ami még ennél is fontosabb, hogy a biztonságunkat is kockára tehetjük.

 

Egy régi, elhasználódott szigetelés vagy egy labilis, éles szerszámfej komoly veszélyforrás lehet. Épp ezért szerezzünk be magas minőségű szerszámgépeket és barkácseszközöket. Ha így teszünk, gyorsan készíthetjük el az általunk megálmodott alkotásokat. Méghozzá úgy, hogy közben a testi épségünk is sértetlen marad. 

 

Hecht 8750 asztali gyalu

 

Az első osztályú német termékek precizitását és minőségét mi is nagyra értékeljük. Épp ezért ebben a termékkategóriában is forgalmazzuk a Hecht árucikkeit. A gyártó 8750-es elektromos asztali gyalugépe hatékony és időtálló társad lesz a famunkálatok során. A gép 1500 wattos teljesítményre képes, amely 6 méteres percenkénti előtolási sebességet eredményez.

 

A gyalu 240 milliméter szélességben képes dolgozni, 3 milliméteres gyalulási mélységben. Ez a masszív barkácsgép ránézésre is erőt és stabilitást sugároz. Ha ács vagy, asztalos vagy akár hobbi alkotó, a Hecht 8750-nel olyan lesz, mintha még két kezed lenne. Gyors és eredményes munka, ezáltal elégedettség és öröm vár. Ne habozz hát, válaszd a Hecht gyalugépét.

 

További barkácsgépeink

 

Nem csupán gyalugéppel, hanem számos további kiváló barkácsberendezéssel is szeretnék segíteni a munkád. Fűrészeink között körfűrészt, hintafűrészt, orr- és szúrófűrészt is találsz. 

 

A fém megmunkálását köszörűkkel és hegesztőkkel támogatjuk. Nézz körül rendkívül gazdag választékunkban, nálunk mindenki megtalálja a neki való gépeket.