Ragasztópisztoly

Ragasztópisztoly

 

Ez a kategória ragasztópisztoly választékunkat tartalmazza, melyek egyre népszerűbbek, különösen a kreatív tárgyak és díszek készítői körében. Az ünnepi és az évszakokhoz kapcsolódó dekorációk megalkotásakor az alkotóelemek összeillesztésénél remekül alkalmazhatók ezek a praktikus eszközök. 

 

Akár egy gyönyörű, őszi elemeket tartalmazó ajtódísz, akár egy saját készítésű adventi koszorú létrehozása a cél, ragasztópisztoly segítségével gyerekjáték a dekorálás! Tervezhetsz egyedi kaspót, tavaszváró virágfüzért, karácsonyi díszeket a fenyőre vagy az ünnepi asztalra. Könnyítsd meg az alkotás folyamatát, rendelj hasznos barkácseszközt!

tovább bezár
7 db termék

Régebben a virágkötők leggyakrabban használt eszközei voltak, napjainkban viszont már előszeretettel alkalmazzák a hobbi barkácsolók és kreatív alkotók is díszek, dekorációk elkészítéséhez. 

 

A ragasztópisztoly előnyei

 

Webáruházunk barkácsgép termékkörében külön kategóriát kaptak a ragasztópisztolyok, melyekkel jelentősen megkönnyíthetők a mindennapi kreatív tevékenységek és barkácsfeladatok. 

 

Ezek az eszközök hengeres ragasztórudakból, patronokból állítanak elő folyékony ragasztót, mely könnyedén felvihető a ragasztandó felületekre. Az alkotókomponensek összeillesztése egyszerű és gördülékeny. A ragasztó pedig kifejezetten erős rögzítést tesz lehetővé.

 

Speciális hegyük segítségével precízen dolgozhatsz. A ragasztó feljuttatása a célterületre ennél könnyebben nem is lehetséges. Hordozható, mobilis barkácskellék, melyeknek csupán áramforrást kell biztosítani, kivéve ha akkumulátoros típusról van szó, mert ebben az esetben még ez sem szükséges.

 

Hihetetlenül gyorsan megolvasztják a ragasztóbetéteket, a munka szinte azonnal megkezdhető. Némelyik típus már 2 perccel a bekapcsolást követően adagolja a megolvasztott ragasztót. A precíz pisztolyhegy révén elkerülhető a ragasztó szétkenése. 

 

A szakszerű alkalmazás tudnivalói

 

A ragasztópisztollyal való munka egyszerű, nem igényel speciális szaktudást. Mielőtt dolgoznál vele, mindig várd meg, hogy a készülék teljesen felmelegedjen. Amikor már folyékony ragasztót adagol, készen áll a használatra. Óvatosan, lassan húzd meg az adagolót, ezzel meggátolható, hogy hirtelen nagy mennyiségű ragasztó kerüljön a kezelendő területre. 

 

Bekapcsolt állapotban, a meleg barkácseszközön sose végezz patroncserét! Kizárólag kihűlt, kikapcsolt ragasztópisztoly esetén!

 

Ne habozz, rendeld meg mielőbb, hogy pillanatok alatt gyönyörű dekorációkat készíthess te is!