Esztergagép

Szeretnél otthonra egy megbízható és márkás barkácsgépet? Olyan eszközre van szükséged, amely nemcsak hasznos, de garantáltan kielégíti minden igényedet? Akkor jó helyen jársz, hiszen webáruházunkban számos féle és fajta eszköz közül választhatod ki a tökéletes darabot. Itt vannak ugyanis az esztergagépek, amelyek között találhatsz egyszerűbb felhasználásra, de akár komolyabb munkához szükséges gépeket egyaránt.

 

Válogass kedvedre a prémium kategóriájú eszközeink között, és rendeld meg a számodra legpraktikusabb darabot még ma, hiszen a vásárlás rendkívül egyszerű.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
3 db termék

Mi az esztergagép?

 

Az eszterga egy olyan szerkezet, amely a forgástengelye körül forgatja meg a megmunkálásra kerülő darabot. Eközben az álló eszköz a felesleges anyagot eltávolítja, illetve kialakítja a végső formát. Esztergálással kialakíthatóak külső és belső alkatrész geometriák, illetve furatok egyaránt. A webáruházunk kínálatában megtalálható típusok azonban akár otthoni felhasználásra is alkalmasak. A megbízható barkácsgépeink kiváló minőségűek, hosszú élettartamúak, nem utolsósorban pedig tökéletes anyaghasználattal rendelkeznek.

 

Az esztergagépek választéka

 

Nálunk beszerezhető például a Hecht 8400-as típusú fa eszterga, amin maximálisan egy 350 mm-es átmérőjű munkadarabbal lehet dolgozni. Ennek maximális hossza pedig 1000 mm. A fordulatszám a szíj mozgatásával a szíjtárcsákon állítható több tartományban is. A csomag tartalmazza az alap alkatrészeket a motorral, a hosszabbító részt, a befogó kart, a szerszámtartót, illetve a tüske tövist és a megmunkáló lemezt egyaránt.

 

Ott van továbbá az asztali eszterga, ami egy jóval combosabb eszköz. A stabil precíziós talajkocsi és az automatikus hosszirányú előtolás lehetővé teszi a gép számára a menetvágást, míg az előtolási sebesség megválasztás fokozatváltással történik meg. A csomag tartalmaz még egy fogaskerék készletet és egy hárompofás tokmányt is.

 

Ha megtetszik valamelyik termék, akkor bátran helyezd a kosárba, ahonnan pillanatok alatt megrendelheted a kívánt darabot. Annak tartalmát változtathatod, tehetsz hozzá plusz terméket, de akár ki is vehetsz onnan olyat, amit mégsem szeretnél megvenni. A vásárlásnál mindenképpen add meg a szállítási adatokat, hiszen az ország egész területén futárszolgálat végzi el a megrendelések házhoz szállítását.