Emelőgép

Ebből a kategóriából az emelőgépek vásárolhatók meg. Régebben még erőteljesen meg kellett gondolni, mit és hogyan csinálunk, hiszen sokkal kevesebb eszköz és gép állt a rendelkezésünkre. Manapság azonban szinte nincs olyan feladat, amire ne fejlesztettek volna ki valamilyen készüléket, amivel sokkal hatékonyabban és gyorsabban végezhetünk az egyes feladatokkal. Az emberiség ugyanis régóta arra törekszik, hogy minél kevesebb fizikai erő ráfordításával csináljon meg bizonyos munkákat.

 

A webáruházunkban kapható emelőgépek pontosan emiatt kerültek a palettánkra, hiszen ezek rendkívül hatékony és biztonságos készülékek.

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Az emelőgép biztonságos használata

 

A régi idők emberei már a történelem kezdete óta igyekeznek olyan eszközöket gyártani, amelyeknek köszönhetően sokkal kisebb fizikai erőre van szükség az egyes ház körüli teendők elvégzéséhez. A cél mindig az volt, hogy korszerű készülékeket gyártsunk, így készültek el az első emelőgépek is, amelyek képesek voltak csökkenteni a túlzottan megterhelő és veszélyes munkák káros hatásait. 

 

Az emelőgépeket főként anyagmozgatásra használják, illetve természetesen az egyes nehezebb eszközök szállítására egyik pontból a másikba. Azonban ezek használata során nagyon fontos a karbantartás és a biztonságos környezet. Bár a legtöbb mai kivitel rendkívül jó minőségben készül el, nem árt alaposan megnézni a választott darabot, hiszen így nagyobb eséllyel kerülhetjük el a nagyobb sérüléseket. Az emelőgépek ezzel együtt azonban rendkívül hatékony segítséget nyújthatnak akár a mindennapok során is.

 

Az emelőgépek kínálata

 

A webáruházunkban kapható modellek között főként Hecht típusok találhatóak meg, hiszen ezek garantálják a magas minőséget. Ott van például a 8425-ös jelzésű darab, ami egy 125 kg teherbírású, 800 W teljesítményre képes eszköz. Az elektromos kötélcsörlő remek segítséget nyújt olyan helyeken, ahol nehezebb anyagokat vagy terheket kell megmozgatni. Amennyiben tárcsát használunk hozzá, abban az esetben akár 250 kg-ot is meg tudunk vele mozdítani. Nagy előnye a kis mérete, hiszen így praktikusan használható szinte bárhol és bármilyen körülmények között. 

 

Létezik azonban 1300 W-os kivitel, amely esetében egy csiga használatával még egy 800 kg-os terhet is meg lehet emelni. Nem is kell ennél több!

 

Érdemes tehát körbenézni a széles kínálatunkban még ma és kiválasztani a megfelelő teherbírással rendelkező emelőgépet, akár otthonra, akár a műhelybe.