Arttec

A fürdőszobánk berendezésére érdemes kellő időt és energiát fordítanunk. A jól megválasztott fal- és padlóburkolatok, szaniterek és kiegészítők harmonikussá teszik a fürdőnket. Ez azért fontos, mert a fürdőszobánk központi szerepet tölt be az otthonunkban. Itt biztos, hogy megfordulunk napközben többször is. Itt frissítjük fel magunkat álmos reggeleken és itt engedünk ki egy fárasztó nap végén. A webáruházunk által forgalmazott Arttec termékek hozzájárulnak a fürdőszoba igényes és esztétikus berendezéséhez.

 

Nézd meg kínálatunkat, és győződj meg róla magad is!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Arttec zuhanykabinjaink

 

Egy zuhanykabin a kisebb fürdőszobákban is elfér. Az Arttec zuhanykabinjai csodás kiegészítői lehetnek a fürdődnek. Falsíkra szerelhető, zuhanytálca nélküli modelljük nyílóajtós kivitelű. A biztonsági üveg speciális bevonata könnyű tisztítást tesz lehetővé. 

 

Az Arttec zuhanytálcás kabinokat is gyárt, melyeket webáruházunkban is megtalálsz. A szögletes alakú zuhanykabin öntött márvány zuhanytálcával kapható, amely önmagában dísze a fürdőszobának. A hagyományos formától eltérő, aszimmetrikus kabin zuhanytálcája ugyancsak öntött márvány. Ezek a minőségi alapanyagok biztosítják a kabinok és tálcák hosszú élettartamát.

 

Arttec zuhanyajtóink

 

A zuhanykabinok egyik speciális típusa, amikor a tálcát három oldalról épített fal határolja. Ezeknek a zuhanykabinoknak csupán egyik oldalára szükséges bejáratot telepíteni. Az Arttec a legigényesebb és legszebb módszert kínálja ezekenek a zuhanykabinoknak a lezárására.

 

Zuhanyajtójuk 6 mm-es biztonsági üvegből készül, vízkőmentes bevonattal. A diszkrét fogantyúk segítségével a kétszárnyú ajtó egyszerűen nyitható és zárható. Az Arttec zuhanykabinjaihoz hasonlóan a gyártó zuhanyajtói is ékesítik a fürdőszobát. Ha kedveled a letisztult, igényes dizájnt, válaszd az Arttec termékeit.

 

Arttec fürdőszobai kiegészítők

 

Webshopunkban megtalálod az Arttec praktikus fürdőszoba-kiegészítőit is. Ezek egyike a fürdőkád vagy wc közelében felszerelhető kapaszkodó. Idős vagy mozgásukban korlátozott személyek számára elengedhetetlen egy ilyen biztonsági kellék. Mivel behajtható, ezért ha épp nincs használatban, szinte a fal síkjába simítható. 

 

A további Arttec termékekért nézd végig kínálatunkat. Minőségi fürdőszoba-kiegészítőket rendelhetsz tőlünk.