WC-re szerelhető bidé

A tökéletesen felszerelt fürdőszobákból nem hiányozhatnak a wc-re szerelhető bidék sem. A kádak, mosdókagylók, zuhanykabinok mellett az intim használatra tervezett bidék is jelentős szerepet töltenek be.


 


Webáruházunk széles termékkínálattal vár, ha épp bidévásárlás előtt állsz. Gyönyörű kivitelben rendelheted meg álló és felfüggeszthető bidéinket. Azonban igazán különlegesek és praktikusak a wc-csészére rögzíthető bidék is. Ha helyszűkében vagy, de nem szeretnél lemondani erről a nagyon hasznos kiegészítőről, jó helyen jársz.

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
1 db termék

Bidét minden fürdőszobába

 

Gyakran adódhat olyan helyzet az életünkben, amikor gyorsan szükségünk lehet egy bidére. Épp ezért jó, ha van a fürdőszobánkban egy. Az intim testrészek megfelelő higiéniája hozzátartozik egészségünkhöz. Sokkal komfortosabb frissnek és tisztának érezni magunkat.

 

A fürdőszobáink központi jelentőséggel bírnak az otthonunkban. Egy impozáns fürdő diszkrét, mégis hangsúlyos kiegészítője lehet egy stílusban odaillő bidé. Ezt akkor is megvalósíthatjuk, ha kevés szabad tér áll rendelkezésünkre. Sőt, ha nincsenek meg a vízelvezetés feltételei, az sem jelenthet akadályt.

 

Helytakarékos megoldás

 

Az általunk forgalmazott bidéket alapvetően háromféle kivitelben kínáljuk számodra. A falra szerelhető bidé tökéletesen rögzíthető a függőleges falfelületekre. Kialakításának köszönhetően a felfüggesztés helye láthatatlan. Ehhez azonban hátsó vízlelvezetésre van szükség, vagyis a vízcsőnek a fal felé kell haladnia. 

 

Amennyiben a vezeték a padló felől szerelhető be, vásároljunk álló bidét. Természetesen előfordulhat, hogy nincs elegendő hely a fürdőszobánkban egy különálló bidé beszereléséhez. Ekkor sem kell elkeserednünk, válasszuk a wc-csészére szerelhető bidét. Egyszerű a rögzítése és nem igényel sem helyet, sem komoly építési munkálatokat.

 

Wc-re szerelhető bidé

 

Mobilis bidéinket több változatban forgalmazzuk. Ezek egyike az elektromos bidé, amely egy wc-ülőkébe került integrálásra. A lecsapódásgátlóval felszerelt ülőke igazán modern, LED-világítással ellátott érintőpanellel vezérelhető. 

 

Az egyszerűbb kialakítású bidéink is tökéletesen rögzíthetőek a wc-csészén. A hideg és a meleg víz csöveihez egyaránt csatlakoztathatóak. Minden wc-re szerelhető bidénkre két év garanciát vállalunk.