Álló bidé

Webáruházunk fürdőszobai kiegészítők széles választékát forgalmazza a legkülönfélébb stílusokban. A wc-k, zuhanyzók és kádak mellett mosdókagylók és bidék is helyet kapnak kínálatunkban. Az intim higiéniánkat biztosító fali és álló bidék diszkrét kellékei lehetnek modern és klasszikus fürdőszobáknak egyaránt.


 


Termékeink között újhullámos és hagyományos vonalvezetésű darabokat is találsz. Álló és falra függesztett bidéink wc-csészére helyezhető kivitelben is kaphatóak. Tedd teljessé velünk fürdőszobád felszereltségét, készséggel állunk rendelkezésedre.

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Diszkrét és hasznos kiegészítő a bidé

 

Az alapvető testi higiéniához hozzátartozik az intim területek tisztán tartása is. Nem csak a kereskedelemben, hanem az élet más területén is méltatlanul keveset emlegetjük ezt a kérdést. Az egészségünkhöz ez is éppúgy hozzátartozik, mint a zuhanyzás vagy épp a fogmosás. 

 

Bidéinkkel gyorsan és hatékonyan érheted el a friss és tiszta érzést. Ráadásul a harmonikusan megválasztott fürdőszobai kiegészítők emelik az ingatlan értékét is. Lapozd hát végig bidékínálatunkat, és válaszd ki azt, amelyik leginkább illik a fürdődbe. 

 

A vízelvezetés módja

 

Azt, hogy melyik bidé lesz a befutó, meghatározza a vízcsövek elhelyezkedése. Ha a bidé csapjából folyó víz elvezetée a falban történik, akkor felfüggeszthető bidét válassz. Ha a cső a padló irányába vezeti el a lefolyó vizet, akkor álló bidé beszerelésére van lehetőséged. 

 

Bármelyiket is válaszd, teljesebb lesz általa nem csak az otthonod, hanem a komfortérzeted is. Ha egyáltalán nincs lehetőséged különálló bidé elhelyezésére a fürdőben, arra is kínálunk megoldást. Wc-csészére helyezhető bidéink tökéletesen betöltik a különálló modellek funkcióit. Emellett egyáltalán foglalnak el plusz teret a fürdőszobában.

 

Álló bidé

 

Ha van elég szabad hely a házban, és a vízcsövek is lefelé futnak, akkor várnak rád gyönyörű és praktikus álló bidéink. Termékeink klasszikus, finom vonalvezetéssel és modernebb, letisztultabb formákkal is megrendelhetőek. Sőt, ha a retro stílust kedveled, részedre is tudunk bidét ajánlani. 

 

Bidéinkhez a csaptelepeket is te választhatod ki, így teljes mértékben személyre szabhatod a fürdőszobádat. Kiváló minőségű termékeinkre gyártótól függően egy, két vagy akár több év garanciát vállalunk. Válassz hát, és semmi sem fog hiányozni a fürdőszobából.