Fali bidé

Ebben a kategóriában a fali bidék találhatók. Otthonunk egyik legfontosabb helyisége a fürdőszoba. Reggeli és esti rutnajaink mellett napközben is gyakran meglátogatjuk a mosdót. Épp ezért fontos, hogy jól érezzük magunkat a fürdőnkben. Ehhez nagyban hozzájárulnak a stílusos burkolatok, és a jól megválasztott szaniterek. Azonban nem csak a külsőnek, hanem a funkcionalitásnak is nagy jelentősége van.


 


A fürdőszobánk alapfelszereltségéhez tartozik a wc, a mosdókagyló, a kád vagy a zuhany. Emellett azonban jó, ha helyet kap egy fali bidé, amellyel gyorsan és kényelmesen gondoskodhatunk az intim higiéniánkról

tovább bezár
Gyártó
Készletinformáció
További szűrők
4 db termék

Fontos az intim higiénia

 

Napjainkban még mindig tabunak számít az altesti higiénia említése. Ettől függetlenül azonban igenis fontos, hogy az egész testünket alaposan megtisztítsuk. A bidék hozzájárulnak ahhoz, hogy minden helyzetben frissnek és tisztának érezhessük magunkat. A bidék diszkrét kiegészítői lehetnek a fürdőszobánknak.

 

Webáruházunkban széles bidékínálattal várunk. Nálunk megtalálod a fali és az álló bidéket is. A csészék formavilága pedig rendkívül változatos, nézz körül nálunk te is. Meglátod, egy idő után el sem tudod képzelni, hogy élhettél eddig bidé nélkül. 

 

Álló vagy fali bidé?

 

Azt, hogy milyen kialakítású bidét választunk, befolyásolhatja néhány tényező. Elsősorban a vízelvezetés kialakítása határozza meg a lehetőségeinket. Ha a vizet a padló felé vezeti el a hálózat, akkor álló bidét vásároljunk. Ha hátsó elvezetésű a rendszerünk, a fali bidé lesz számunkra a jó választás. 

 

Természetesen számít, hogy mekkora hely áll rendelkezésünkre, ezt is vegyük figyelembe a választásnál. Az álló és a falra függeszthető kivitel mellett wc-csészére rögzíthető bidéket is kínálunk. Ez akkor lehet praktikus, ha nem áll rendelkezésünkre szabad tér a különálló bidé beszereléséhez. 

 

Fali bidéink

 

Termékeink között igazán elegáns, falra függeszthető bidéket találsz. Kínálatunkban képviseltetik magukat a klasszikus vonalvezetést kedvelő gyártók. Emellett modern, minimalista stílusban készült bidéinket is megrendelheted. 

 

Számos modellünk rejtett rögzítésre ad lehetőséget. Ezáltal a bidé olyan hatást kelt, mintha önmagától tapadna a falra. Felfüggeszthető bidéink több méretben elérhetőek, felszerelésük pedig igazán egyszerű. Válassz olyan bidét, amely illik a wc-csésze stílusához. Ezáltal a fürdőszoba kialakítása még harmonikusabb lesz.