MONTANA B1 PC asztal, tölgy lefkas sötét-smooth szürke

Termékverzió: MONTANA B1 PC asztal, sötét lefkas tölgy-smooth szürke
Cikkszám: TEMPO-237730
Tömeg: 36 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
49 800 Ft
Beszállítói raktáron
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
MONTANA B1 PC asztal, sötét lefkas tölgy-smooth szürke
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 120 cm
Mélység 53 cm
Magasság 75 cm
Súlya 36 kg

Termék leírás

Manapság mindenki rengeteg problémával küzd és a stressz hatása alatt van, de amikor hazaérünk, szükségünk van a teljes kikapcsolódásra. Ebben segít önnek a MONTANA elemes bútor, melye sugárzik a harmóniától és a jókedvtőlAlkalmas a nappaliétkezőhálószoba vagy a dolgozószoba berendezésére. Az alapanyagot, melyből készült a laminált DTD képezi. Számára nem idegenek az ABS élek, melyeket az élek lezárására használnak. A MONTANA elemes bútort sötét tölgy lefkas és szürke smooth színváltozatban kínáljuk önnek. Megragadja önt a famintázata és a barna szín több árnyalata. A MONTANA B1 egy PC asztal kihúzható billentyűzettartóval. A praktikus részét egy fiók és egy szekrény ajtóval képviseli. Varázslatosan hat a modern dizájnja fogantyúk nélkül.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Montana kétajtós szekrény, Montana komód többféle, Montana vitrines szekrény két méretben, Montana háromajtós szekrény, Montana szekrény.

Vélemények

MONTANA B1 PC asztal, tölgy lefkas sötét-smooth szürke
Beszállítói raktáron