JOHAN NEW 02 PC asztal, fehér

Termékverzió: JOHAN NEW 02 PC asztal, sonoma tölgyfa
Cikkszám: TEMPO-211802
Tömeg: 35 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
24 600 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 1900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
JOHAN NEW 02 PC asztal, sonoma tölgyfa
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 100 cm
Mélység 67,5 cm
Magasság 73,5 cm
Súlya 35 kg
Teherbírása 10 kg

Termék leírás

Letisztult stílusú, egyszerű megjelenésű, mégis nagyon elegáns JOHAN NEW elemes irodabútor. Lehetővé teszi az iroda megfelelő és átgondolt berendezését. A JOHAN NEW egy tökéletes irodabútor rendszer, amely korlátlan számú lehetőséget nyújt. Minőségi szlovák termékMai napokban jóval több időt töltünk munkával, akár az irodában, akár otthon, ezért nagyon fontos a megfelelő íróasztal kiválasztása. Figyelmébe ajánljuk a JOHAN NEW 02 íróasztalt. Az asztal kihúzható billentyűzettartóval rendelkezik, így elegendő helyet biztosít a számítógép elhelyezéséhez. Magas minőségű DTD laminált bútorlapból készült fehér színváltozatban.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Johan new szekrény polccal, Johan 5 fiókos szekrény, Johan pc sarok asztal, Johan alacsony könyvespolc, Johan sarok polc, Johan new magas könyvespolc, Johan new kerekes szekrény két fajta.

Vélemények

JOHAN NEW 02 PC asztal, fehér
Beszállítói raktáron