NEVADIS Sarok PC asztal, fehér-tölgy shanon

Termékverzió: NEVADIS Sarok PC asztal, fehér-tölgy shanon
Cikkszám: TEMPO-210167
Tömeg: 47 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
59 400 Ft
Nincs raktáron
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
NEVADIS Sarok PC asztal, fehér-tölgy shanon
Garancia idő
12 hónap

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 115 cm
Mélység 134,8 cm
Magasság 77,4 cm
Súlya 47 kg

Termék leírás

Praktikus NEVADIS íróasztal rengeteg tárolóhellyel rendelkezik. Az íróasztalt két részre lehet osztani, dolgozó és rakodó részre, ami megkönnyíti és áttekinthetővé teszi a tárgyak elrendezését. A rakodó rész egyajtós szekrénnyelegy fiókkal és nyitott polcos tárolóhellyel van ellátva. DTD laminált bútorlapból készült, shanon tölgy és fehér színkombinációban.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Glam irodai szék, Tamson irodai szék, Grisel irodai szék. 

Vélemények

NEVADIS Sarok PC asztal, fehér-tölgy shanon
Nincs raktáron