NOE NEW Számítógépasztal sonoma tölgy/fehér

Termékverzió: NOE NEW Számítógépasztal sonoma tölgy/fehér
Cikkszám: 191607
Tömeg: 52,5 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
67 500 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Több színben Több színben
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Szín
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
NOE NEW Számítógépasztal sonoma tölgy/fehér
Garancia idő
12 hónap
Szín

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 135 cm
Mélység 60 cm
Magasság 74 cm
Súlya 55 kg
Rakodó rész mérete 135x29,6x60 cm

Termék leírás

Praktikus NOE NEW íróasztal rengeteg tárolóhellyel rendelkezik. Az íróasztalt két részre lehet osztani, dolgozó és rakodó részre, ami megkönnyíti és áttekinthetővé teszi a tárgyak elrendezését. A rakodó rész egyajtós szekrénnyel, egy fiókkal és nyitott polcos tárolóhellyel van ellátva. DTD laminált bútorlapból készült, sonoma tölgy és fehér színkombinációban.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Darius irodai szék, Denzel irodai szék, Glam irodai szék.

Vélemények

NOE NEW Számítógépasztal sonoma tölgy/fehér
Beszállítói raktáron