Tale sarok íróasztal

Termékverzió: Tale sarok íróasztal, fehér-sonoma tölgy
Cikkszám: 149690
Tömeg: 46 kg/db
Garancia idő: 12 hónap
71 900 Ft
Beszállítói raktáron
Várható beérkezés: 3-5 nap
Több színben Több színben
Lapra szerelve szállítjuk Lapra szerelve szállítjuk
Szín
Normál szállítás : 2900 Ft
Prémium szállítás : 7900 Ft

Adatok

Gyártó
Tempo
Termékverzió
Tale sarok íróasztal, fehér-sonoma tölgy
Garancia idő
12 hónap
Szín

Termékleírás

Termék jellemzői

Szélesség 129 cm
Mélység 106 cm
Magasság 83 cm
Súlya 46 kg

Termék leírás

127 x 50 cm-es asztallappal ellátott íróasztal és polcos-fiókos komód egyben, 2 féle színben a korszerű irodák és dolgozószobák berendezésének kiegészítésére. Esztétikus kivitelét a fiatalos, kellemes színkombináció, a szögletes vonalvezetés és a különleges felépítés biztosítja. Emellett rendkívül praktikus, hiszen komódos, polcokkal és fiókokkal is rendelkezik.Az íróasztal elegendő helyet biztosít laptopjának, illetve ha asztali gépet használ, akkor a monitornak, a billentyűzetnek és az egérnek is. Emellett természetesen az iratokat is maga elé tudja venni. A komód rész lehetőséget biztosít arra, hogy a munkájához nélkülözhetetlen iratokat, számlákat, író- és irodaszereket is keze ügyében tartsa.

DTD (laminált)-A gyakori választás

laminált felület készítésekor egy faforgácslapot vonnak be mindkét oldalán faerezet mintájú, vagy színes papírral, majd ezt egy ellenálló, átlátszó műanyag borítással látják el. A gyártók előnyben részesítik ezt az anyagot, hiszen környezetbarát, rendkívül széles a választék színben és mintázatban, felülete jól tisztítható.

Lapraszerelt kivitel

Lapraszerelt bútorainkat egyenesen a gyárból, gyári csomagolásban szállítjuk az otthonodba, ez típustól függően hungarocell, nylon és kartondoboz. A csomagolás megóvja a bútort a sérülésektől, tartalmazza a szükséges összeszerelési útmutatót, adott esetben a célszerszámot és ezek segítségével tudod összeszerelni a rendelt bútort. Amíg nem kívánod használatba venni, könnyedén tudod tárolni, mivel a karton, vagy nylon csomagolás gondoskodik a bútor épségéről. A következő terméket ajánljuk az asztalhoz: Hevyr irodai szék, Olba irodai szék, Tamson irodai szék. 

Vélemények

Tale sarok íróasztal
Beszállítói raktáron