Színkavalkád a konyhában – így főzd ki a legjobb enteriőrt

Ha még üres a konyha...

...akkor az egy nagyszerű lehetőség! Ebben az esetben ugyanis semmihez nem kell igazodnod a helyiség méretein kívül. Szeretnél mondjuk egy kuckós, vidéki stílust idéző helyet? Akkor hagyd meg a falakat fehéren, és válassz egy szép, pácolt konyhablokkot, ami a természet hangulatát idézi. Vagy kihagynád a harsány színeket? Akkor a pasztelles, faerezetes darabok lehetnek a nyerők. De álmodhatsz ennél nagyobbat is. 

Színkavalkád a konyhában – így főzd ki a legjobb enteriőrt

A stílusokat ugyanis nem bűn keverni, hogyha tudod azt, hogy mit mivel lehet együtt alkalmazni. A fent említett faerezetű bútorok jól mutatnak például magasfényű, fekete vagy fehér szekrényekkel. Ehhez választhatsz egy szintén magasfényű étkezőasztalt is, amihez aztán hagyományos étkezőszékeket helyezhetsz el. Ugye, hogy nem nagy ördöngösség?

Ha a konyha színeiről van szó, akkor célszerű, ha a festést a bútorok kiválasztását követően kezded csak el. Jobb, ha előbb eldöntöd, hogy mit szeretnél és ehhez kiválasztod a neked leginkább tetsző bútorokat és a konyhablokkot. Amíg a szállítás befut, lesz időd ehhez mérten kifesteni a helyiséget, amelybe már szépen illeszkednek majd a bútoraid.

Sose feledkezz meg arról, hogy a tervezés nem csak a méretekről szól! A színek meghatározása éppen olyan fontos a tervezés folyamatában, mint bármi más, hiszen így tudsz majd egy egységes dizájnt kialakítani.

Ha még keresed a tökéletes konyhablokkot, nézz szét széles választékunkban! Változatos színekben, méretben és stílusban találhatsz minőségi darabokat, amelyek között könnyedén megtalálhatod azt, amelyik leginkább illik a konyhádba. Webáruházunkban ráadásul kényelmesen, hátra dőlve válogathatsz a neked leginkább tetsző darabok közül.