Illatfelhő tűlevelek nélkül

Azzal senki sem szállhat vitába, hogy a karácsonykor jellemző kellemes illatok elengedhetetlen kellékei az ünnepi hangulatnak. A sütőben készülő vacsora, a narancsos dekorációk és a karácsonyfa mind hozzá tartoznak az alkalom igazán egyedi légköréhez.

Illatfelhő tűlevelek nélkül

Így használd az illatpálcát

 

Ezeket az apró díszeket éppen arra találták ki, hogy ne kelljen nélkülöznöd az illatokat műfenyő használata esetén sem. A kis méretű, dekoratív pálcákat könnyedén elhelyezheted a fán, ahol megidézik a klasszikus hangulatot és kellemes látványt is nyújtanak.

 

Az illatosítók rendelkeznek akasztóval, így egyszerű a dolgod. Csak akaszd az ágakra, a díszek közé, a gömbök között himbálózva pedig már minden további teendő nélkül elvégzi a feladatát. Ezzel új színt vihetsz a díszítésbe is, miközben illatárban úszik a helyiség.

 

Bundle of Cinnamon sticks

 

Hogyan válassz illatot?

 

A karácsonyi illatpálcák több, természetes illatban is elérhetőek. A fenyőillat mellett választhatsz fagyöngyöset, vagy akár fahéjasat is. A döntés csak azon áll, hogy melyek azok az aromák, amelyek számodra az ünnepeket idézik.

 

Ha nem tudsz választani, akár több, különböző darabot is beszerezhetsz. A fára akasztva ugyanolyan kellemes elegyet alkotnak, mintha csak a frissen sült sütemény illatozna a fenyőfa mellett. A karácsonyi illatok keveredése pedig igazán ünnepi hangulatba burkolja majd az egész otthonodat.

 

Mulled wine for christmas or winter evening with spices and spruce branches

 

Nem kell lemondanod a karácsony szelleméről akkor sem, ha idén nem élő fát választasz karácsonyra. Az illatosítókkal könnyedén és problémamentesen idézheted fel a legboldogabb, szeretetteljes emlékeidet, és az idilli légkör megteremtésével békés, felhőtlen lehet a karácsony.