Blog

Illatfelhő tűlevelek nélkül

2019.12.02 12:18
Homelux

Azzal senki sem szállhat vitába, hogy a karácsonykor jellemző kellemes illatok elengedhetetlen kellékei az ünnepi hangulatnak. A sütőben készülő vacsora, a narancsos dekorációk és a karácsonyfa mind hozzá tartoznak az alkalom igazán egyedi légköréhez.

Így használd az illatpálcát

 

Ezeket az apró díszeket éppen arra találták ki, hogy ne kelljen nélkülöznöd az illatokat műfenyő használata esetén sem. A kis méretű, dekoratív pálcákat könnyedén elhelyezheted a fán, ahol megidézik a klasszikus hangulatot és kellemes látványt is nyújtanak.

 

Az illatosítók rendelkeznek akasztóval, így egyszerű a dolgod. Csak akaszd az ágakra, a díszek közé, a gömbök között himbálózva pedig már minden további teendő nélkül elvégzi a feladatát. Ezzel új színt vihetsz a díszítésbe is, miközben illatárban úszik a helyiség.

 

Bundle of Cinnamon sticks

 

Hogyan válassz illatot?

 

A karácsonyi illatpálcák több, természetes illatban is elérhetőek. A fenyőillat mellett választhatsz fagyöngyöset, vagy akár fahéjasat is. A döntés csak azon áll, hogy melyek azok az aromák, amelyek számodra az ünnepeket idézik.

 

Ha nem tudsz választani, akár több, különböző darabot is beszerezhetsz. A fára akasztva ugyanolyan kellemes elegyet alkotnak, mintha csak a frissen sült sütemény illatozna a fenyőfa mellett. A karácsonyi illatok keveredése pedig igazán ünnepi hangulatba burkolja majd az egész otthonodat.

 

Mulled wine for christmas or winter evening with spices and spruce branches

 

Nem kell lemondanod a karácsony szelleméről akkor sem, ha idén nem élő fát választasz karácsonyra. Az illatosítókkal könnyedén és problémamentesen idézheted fel a legboldogabb, szeretetteljes emlékeidet, és az idilli légkör megteremtésével békés, felhőtlen lehet a karácsony.

Köszöntjük a homelux.hu világában!

Mire hozzánk elérkezett, lehet, hogy több forgalmazó oldalát bejárta – mégsem talált olyan bútort, fürdőszoba berendezést, amilyenre Ön vagy családja gondolt.

Tudjuk, milyen jellemzőket tart szem előtt: egy ülőgarnitúra, fürdőszoba bútor, de akár egy zuhanykabin is legyen esztétikus, lehetőleg formatervezett (ki szeretne tucatárut az otthonába?), előnyösen használja ki a rendelkezésre álló - néha bizony szűkös – helyet.

Tartósságával biztosítsa a hosszú távú igénybevételnek való ellenállást – hisz életünkben jönnek-mennek a vízi csaták a gyerekekkel, a nehéz napokat lezáró forró fürdők és a reggeli, fejvesztett kapkodások, de az oothon jó esetben minden körülményben helyt áll és kitartóan szolgálja a ház lakóit.

A fürdőszoba számunkra szentély

Mi nem csupán zuhanykabinokat, mosdókat vagy csaptelepeket forgalmazunk! Szenvedélyünk mindaz, ami a fürdőszobák világához kapcsolódik, és egyben vevőink kényelmét is szolgálja. Webáruházunk kialakítása elsőszámú bizonyíték erre: fantasztikusan széles, képekkel gazdagított kínálatot és részletes termékleírásokat alakítottunk ki a minél hatékonyabb és élvezetesebb böngészés érdekében.

Élménydús vásárlást nyújtunk

Ám a vásárlásnak koránt sincs vége a „Kosárba teszem” gomb lenyomásával: a legtöbb esetben ingyenes házhozszállítással, helyszíni beüzemelés lehetőségének biztosításával és 15 napos visszavásárlási garanciával nyújtunk teljes körű szolgáltatást azoknak a Vevőinknek, akik bizalmukkal megtisztelnek bennünket.

Webáruházunk teljes értékű, interaktív vásárlási élményt nyújt, például vásárlóink feltölthetik a már beüzemelt fürdőszoba berendezéseket ábrázoló képeiket, vagy épp megoszthatják a kiválasztott zuhanytálca vagy zuhanykabin árát ismerőseikkel – így bárki gyorsan kikérheti barátai véleményét is a termékről és az ár-érték arány megfelelőségéről!

Az Ön elégedettsége a mi sikerünk

Őszintén bízunk benne, hogy a rendkívül széles, minőségi választéknak köszönhetően nálunk megtalálja pontosan azt, amiről álmodott, és hogy a kiválasztott termék hosszú távon, jó szolgálatot tesz majd az Ön fürdőszobájában is!

Kellemes böngészést kívánunk!

Üdvözlettel,
a homelux.hu csapata

olcsobbat.hu