Üzemanyag kanna

Ebben a kategóriában üzemanyag kanna választékunkat találod, melyek nagy segítségedre lehetnek a szállításban. Univerzális keverőedényt, kombinált üzemanyag kannát, kiöntőcsővel ellátott kannát is beszerezhetsz. 5 és 10 literes kiszerelésben is rendelkezésedre állnak, melyek alkalmasak gyúlékony anyagok szállítására is. 

 

Hosszabb utazáshoz is ideálisak, arra viszont figyelni kell, hogy benzinkannát nem szabad tűzveszélyes helyen tárolni! Speciális kiöntőcső segítségével könnyű és kényelmes használatot tesznek lehetővé. Merülj el kínálatunkban, és szerezd be a számodra legideálisabbat!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

Minden háztartásban elengedhetetlen egy jól kihasználható, benzines üzemanyag kanna. Bármikor szükség lehet plusz üzemanyag tárolására, szállítására például fűnyírókhoz, kerti gépekhez, lerobbant autókhoz is. 

 

Üzemanyag kanna választékunk

 

Webáruházunk vegyesen kínál többféle kialakítású és méretű kannát, melyek egy része alkalmas gyúlékony anyagok szállítására is. A kombinált kanna tartalmaz egy 2,5 literes és egy 6 literes rekeszt is. A kiöntőcsővel ellátottak könnyebb áttöltést tesznek lehetővé. Keverőedényt is biztosítunk kisebb mennyiségű üzemanyag keverékek létrehozásához, feltöltéshez egyaránt. 

 

Hecht márkacsaládba tartozó termékeink megbízhatóak, magas minőségűek és stabilan őrzik állapotukat éveken keresztül. Válogass kedvedre, tekintsd meg izgalmas kerti gép kínálatunkat is, melyben fűnyírókat, lombfúvókat, láncfűrészeket is beszerezhetsz! A kerti munkálatok zökkenőmentes és kényelmesebb kivitelezéséhez. 

 

Webáruházunk vegyes kínálata

 

Nálunk, a Homeluxnál kerti gépek széles köréből válogathatsz, legyen szó fűrészekről, fűnyíró gépekről, sövényvágókról, magasnyomású mosókról. Emellett praktikus kiegészítőket is értékesítünk, ilyenek például üzemanyag kannáink, valamint mosó berendezéseink speciális tartozékai. Vegyesen mindent beszerezhetsz, ami megkönnyíti a kinti munkálatokat. 

 

Célirányos kereséshez használd kategória oldalainkat, mint például “üzemanyag kanna” választékunk, az egyes termékek nevére kattintva pedig elolvashatsz egy kicsit részletesebb leírást a felhasználásról és a paraméterekről. Szerezz be praktikus kiegészítőket a mindennapokhoz, hogy felkészült légy!