Kézi műtrágyaszóró

A kézi műtrágyaszóró nagyon praktikus és több munkafolyamatban hasznát veheted. Ha a fűmagot szeretnéd egyenletesen eloszlatni, akkor nézz szét webshopunkban, ahol olyan kicsi és kompakt kéziszórókat találhatsz, amelyekkel lehetséges az egyenletes elosztás minden nagyobb erőfeszítés nélkül!

A legjobbak nemcsak a gyepmag szórására alkalmasak, hanem télen, a havas út csúszásmentesítésére is. Egyenletesen szórhatod szét a sót a jeges járda felszínén, így bosszantó esések nélkül is tisztává varázsolhatod a környezetet. Egy megfelelően megválasztott gépet valóban érdemes beszerezned, hiszen nem csak szezonálisan használhatod!

tovább bezár
Nincs ilyen termék.

Milyen kézi műtrágyaszórót válasszak?

Elsősorban a terület nagyságától függ az, hogy mi lesz számodra az ideális. A Hecht 33 kézi szóró 3 literes tartállyal rendelkezik, üres súlya csupán 500 g, így igazán könnyű vele dolgozni. Alkalmas vetőmag, műtrágya vagy só kiszórására egyaránt. Mechanikus szabályzóval egyszerűen be tudod állítani a szórás intenzitását. 

Ha nagyobb területet szeretnél ellátni, akkor érdemes megnézned a kerti gép kategóriában helyet kapó Hecht 260 szórókocsit. Tartálya 60 literes, így kapacitásával és nagy kerekeinek köszönhetően kényelmesen dolgozhatsz vele. Ugyanúgy műtrágyát, vetőmagot és télen sót is tudsz vele szórni. Előnye kisebb testvérével szemben, hogy a szórókocsi fűnyíró traktorhoz is csatlakoztatható. Ez esetben mindenképpen ajánlott szétnézned aktuális fűnyíró traktoraink között is.

Vásárlás mindössze néhány perc alatt!

A megfelelő eszköz kiválasztása nem egyszerű feladat. Ha haboznál, látogass el honlapunkra, és tekintsd meg a választékot! Válogass akcióink közül, és élvezd az akár évekre szóló garanciát! Ügyfélszolgálatunk rendelkezésedre áll, így bátran kérhetsz segítséget, hogy a számodra legmegfelelőbb műtrágyaszórót vagy esetleg fűnyíró traktort kapd kézhez!

Ha viszont sikerült dönteni egy adott termék mellett, rakd azt virtuális kosarunkba, add meg személyes és szállítási adataidat, majd válassz a rendelkezésre álló fizetési és szállítási módok közül! Rugalmas megoldásokkal, többféle lehetőséggel, valamint egyedi szolgáltatásokkal is várunk annak érdekében, hogy otthonod kívül-belül egyformán ragyogó legyen. Tekintsd meg páratlan termékeinket még ma!