Hosszabbító kábel

Ebben a kategóriában hosszabbító kábel választékunkat találod, melyek nélkülözhetetlen eszközök kertes házban lakóknak. A kerti gépek praktikus tartozékaival jelentősen egyszerűsödik a munkavégzés, nem okoz gondot a távolság, emellett a kábelek narancssárga színe is segíti a biztonságos használatot. Azáltal, hogy könnyen észrevehetők a fűben, elkerülhetők a sérülések és a balesetek. 

 

Hecht hosszabbítóink között többféle méretet is megtalálsz, 20, 30 és 50 méteres kábelt, dobbal, valamint dob nélküli változatot is. A dobbal ellátottak esetében 4 aljzatos verzió is elérhető. Tekintsd meg kínálatunkat!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
5 db termék

A kert karbantartása számos eszközt megkövetel, ebbe beletartoznak a különféle munkagépek és az elengedhetetlen kiegészítők is, mint például egy hosszabbító kábel, amely által jóval könnyebbé és gördülékenyebbé válnak a ház körüli feladatok.

 

Hosszabbító kábel választékunk

 

Nálunk, a Homeluxnál kizárólag megbízható, magas minőségű termékekből válogathatsz, ilyenek a Hecht hosszabbító kábeleink is. Ezek a tartozékok számos kerti gép használatát lehetővé teszik, nem okoz problémát, ha a kert végében kell elvégezni a fűnyírást vagy épp egyéb karbantartási munkát. Narancssárga kábeleink biztosítják, hogy biztonságosan dolgozhass, hiszen feltűnő színük révén nem olvadnak bele a környezetbe. 

 

Választhatsz többféle méret közül, attól függően, hogy mekkora területen használnád. Ugyanakkor praktikus dobbal ellátott hosszabbító is rendelkezésedre áll, sőt, amennyiben igényed van rá, akár 4 aljzatos darabot is rendelhetsz. A hatékonyabb és zavartalan munkáért érdemes minden hasznos kiegészítőt beszerezni. Ne feledd átfutni bőséges kerti gép kínálatunkat is, hogy bármi is a teendő, mindig felkészülten mehess ki a kertbe!

 

Miért hasznosak a hosszabbítók? 

 

Általuk lehetőséged nyílik távolabbi területeken, például a kert végében profi módon dolgozni, hiszen ezzel a módszerrel szinte bárhol elvégezheted az aktuális feladatokat. A fűnyírás is örömtelibbé válik ennek köszönhetően. Fontos viszont a biztonságos munkavégzés, ezért is javasoljuk a Hecht narancssárga hosszabbító kábeleinket, melyek teljesítik a kívánalmakat. 

 

Szerezz be többféle kiegészítőt, hogy ezzel is megkíméld magad a felesleges köröktől, és stresszmentessé váljanak a kert körüli tevékenységek!