Hómaró, hólapát

Bár hazánkban már nem túl sok havas téli nap van, azonban minden évben vannak olyan napok és hetek, amikor bizony hasznos eszköz lehet egy hómaró vagy hólapát. Utóbbi egy nagyon egyszerűen használható szerkezet, a nevéből adódóan pedig a hó eltávolítására alkalmas. Bevethető az udvarban, a járdán, a lépcsőn, parkolóban, de tulajdonképpen bárhol.

 

A webáruházunkban többféle mérettel és fajtával találkozhatsz, így nem lesz nehéz kiválasztani azt a modellt, amely nem csak a helyet foglalja az otthonodban. Elengedhetetlen eszköz a mindennapok során. Nézz körbe még ma!

tovább bezár
Kampány kategória
Készletinformáció
További szűrők

A hómaró és hólapát használata

 

Mindenki köteles a portája elől elhordani a havat, így a hómaró és a hólapát tulajdonképpen kötelező házi eszköz, amely minden háztartásban jól jöhet. Nagyon tud hiányozni egy havas napon, amikor sietősen kellene elindulni az udvarból. A különböző területekre különféle méretű hólapátok állnak a rendelkezésedre, így válogathatsz a kisebb és nagyobb lapátok és marók között egyaránt. 

 

Amennyiben valaki elcsúszik a ház előtti járdán, abban az esetben az ingatlan tulajdonosa vagy pedig kezelője a felelős. A hólapát mindennapi használati eszköz a téli időszakban, főleg a fagyosabb januári és februári hónapban. Érdemes tehát beszerezni otthonra egy minőségi kerti gépet vagy eszközt, amellyel gond nélkül takarítható el a hó. 

 

A hómaró és hólapát kínálata

 

A webáruházunkban kapható például praktikus összecsukható modell, amelynek munkaszélessége meghaladja a 20 centimétert. A hosszúsága szintén állítható, így alkalmazhatod 28, 44 vagy pedig 60 centiméteren egyaránt. Az alumínium nyél jól bírja az összecsukásokat, a műanyag fogantyú pedig garancia a kényelmes használatra.

Amennyiben pedig hómaróra lenne szükséged, abban az esetben figyelmedbe ajánljuk a Hecht 9555-ös modelljét, amely egy négyütemű motoros változat. Ennek munkaszélessége 56 centiméter, míg a tömege meghaladja az 55 kilogrammot. Az acéllemez kidobókürt jól bírja a megpróbáltatásokat, így garantáltan egy tartós és megbízható terméket szerezhetsz be, ha ezt választod. Érdemes tehát alaposan körbenézned a széles kínálatunkban és megrendelni a neked tetsző és számodra praktikus kiegészítőt! Legyen szó hólapátról vagy pedig egy nagyobb méretű és nagy teljesítményre képes hómaróról egyaránt, nálunk szinte mindent megtalálhatsz, amire szükséged lehet.