Autó akkumulátor töltő

Ez a kategória autó-akkumulátortöltő kínálatunkat tartalmazza, melyek használhatók autók, motorok, hajók, de akár gyermekek elektromos játékainak, járműveinek töltésére egyaránt. A praktikus kellékek biztonságos, kényelmes töltést tesznek lehetővé. A LED világítás által tájékozódhatsz a töltési folyamatról, emellett az akkumulátor aktuális állapotáról is. 

 

Webáruházunkban elérhető a Hecht 2012-es és 2018-as modell. Mindegyik töltő képes hibaérzékelésre, ezáltal probléma esetén azonnal kikapcsolnak, például egy rövidzárlat vagy magas feszültség érzékelésekor. Biztonságos akkumulátortöltőinkkel minden váratlan helyzetet profi módon kezelhetsz!

tovább bezár
Készletinformáció
További szűrők
2 db termék

Egy autó-akkumulátortöltő nélkülözhetetlen kelléke minden otthonnak, mivel bármikor adódhat olyan helyzet, amikor szükségessé válik egy autó feltöltése. Ráadásul nem csupán autó vagy motor töltésére alkalmazható, hanem számos elektromos berendezéshez is bevethető, gondoljunk például a gyerekjátékokra. 

 

Autó-akkumulátortöltő választékunk 

 

Kerti gép kínálatunkban találod autó-akkumulátortöltőinket, a kerti munkagépek mellett. 

 

Hecht töltőink csepptöltésre alkalmazandók, többféle berendezéshez egyaránt használhatók. Csatlakoztatást követően felismerik az akkumulátor típusát, és ahhoz mérten választanak töltési módot és feszültséget. 

 

A LED kijelző révén nyomon követhető a töltési állapot. A hibaérzékelés opciónak köszönhetően biztonságosan töltheted autód, motorod. Probléma észlelésekor kikapcsolnak, így nem kell tartanod egy esetleges rövidzárlattól sem. 

 

Az akkumulátorok számára is kíméletes töltési módot garantálnak Hecht készülékeink. Folyamatosan szinten tartják az átlagos töltöttségi értéket, így kivédhető a károsodás. Feltöltés után pedig aktívvá válik a karbantartási üzemmód. 

 

Hogyan igazodj el webáruházunkban? 

 

Konkrét elképzeléssel böngészd át a keresendő termék kategóriaoldalát, mint például autóakkumulátor szekció, melyet a kerti gép gyűjtőoldalon találsz. Itt praktikus kerti gépeket, munkaeszközöket is beszerezhetsz. Ahhoz, hogy igazán felkészült légy, és a váratlan helyzetekben is profiként járhass el, gyűjts be minden praktikus kelléket!

 

Rendelj kényelmesen, otthonodból, néhány kattintással autó-akkumulátortöltőt, kerti munkagépet, barkácseszközt! Szerelkezz fel hasznos kiegészítők, kellékek terén!